ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Παιχνίδι με τα γκολ στο CHL

Παιχνίδι με τα γκολ στο CHL


Eπιστροφή για την στήλη μετά τις απαραίτητες ανάσες αλλά και του “make over” της ιστοσελίδας. Το in2sports.gr απο δώ και πέρα θα λειτουργεί καθαρά σαν στοιχηματική ιστοσελίδα με αναλύσεις αγώνων, προγνωστικά στοιχήματος, σημεία ημέρας και αρκετές νέες στήλες.

Πάμε στα στοιχηματικά μας λοιπόν αρκετές επιλογές στο κουπόνι στοιχήματος σήμερα μιας και έχουμε το πρώτο μέρος της 2ης αγωνιστικής του Champions League. Πολλές και ενδιαφέροντες αναμετρήσεις με το παιχνίδι που ξεχωρίζει να είναι αυτό σε Παρί Σεν Ζερμαίν και Μάντσεστερ Σίτι στο Παρίσι. Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι και ο φετινός τελικός.

‘Άλλη μία δυνατή αναμέτρηση στο αυριανό πρόγραμμα είναι το Μίλαν-Αθλέτικο Μαδρίτης στο Μιλάνο με την Μίλαν να στερείτε των υπηρεσιών του Ζλάταν Ιμπραιμοβιτς, του Μπακαγίοκο και του Φλορέντσι. Ενώ η Αθλέτικο δεν θα έχει στη διαθεση της τον Στέφαν Σάβιτς και τον Τόμας Λεμάρ.

Δες εδώ την ανάλυση ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Δύο επιλογές σήμερα λοιπόν σε Ουκρανία και Γερμάνια και τις αναμετρήσεις Σαχτάρ-Ίντερ και Ντόρτμουντ-Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Δυο παιχνίδια που υπόσχονται γκολ και θέαμα με τέσσερις απο τις πιο φορμαρισμένες αυτή την εποχή ομάδες στην Ευρώπη.

Δείτε επίσης:  Άρης: Λύνει την συνεργασία με Κάτσε

 


 

19:45 | ΣΑΧΤΑΡ – ΙΝΤΕΡ  

 

ΣΑΧΤΑΡ

Η Σαχτάρ έπεσε θύμα έκπληξης την 1η αγωνιστική καθώς ηττήθηκε στην Μολδαβία από την πρωτάρα στην διοργάνωση Σερίφ Τιράσπολ με 2-0. Οι Ουκρανοί απογοήτευσαν με την εμφάνιση τους και δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έχασαν εύκολα και δίκαια.

Στο πρωτάθλημα το Σάββατο επικράτησαν εύκολα της Βέρες Βίρνε με 4-1 και παραμένουν στην 2η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, 3 λιγότερους από την πρωτοπόρο Ντιναμό Κιέβου.

ΙΝΤΕΡ

Ήττα στο φινάλε του ματς για την Ίντερ την πρώτη αγωνιστική, η Ρεάλ σκόραρε στο 89΄ και έφυγε με τους 3 βαθμούς από το Μιλάνο. Αποτέλεσμα που αδικεί την Ιταλική ομάδα καθώς είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά έπεσαν πάνω σε ένα εκπληκτικό Κουρτουά.

Στην Serie A οι νερατζούρι είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές, στο τελευταίο τους ματς χρονικά έμειναν στην ισοπαλία 2-2 στο Μιλάνο κόντρα στην Αταλάντα.

Δείτε επίσης:  Εuroleague: Και η Αναντολού Εφές στο παιχνίδι της απόκτησης του Γιόβιτς

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο. Η χαμένη δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος, η νικήτρια θα μπορεί να ελπίζει. Αμφότερες έχουν πλούσιο ταλέντο επιθετικά και σκοράρουν με ευκολία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2.5 (1.70)

Για μεγαλύτερο ρίσκο 2 & Over 2.5 ( 2.10)

 

Δες εδώ όλα τα σημερινά ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

22:00 | ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ–ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ  

 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ανώτερη η Ντόρτμουντ την πρώτη αγωνιστική στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Μπεσίκτας, επικράτησε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-1. Στο πρώτο μέρος κυριάρχησε και σκόραρε 2 φορές, στην επανάληψη ήλεγχε το ματς με τους γηπεδούχους απλά να μειώνουν στις καθυστερήσεις.

Στο πρωτάθλημα Γερμανίας μετά από άσχημη εμφάνιση ηττήθηκε εκτός έδρας από την Γκλάντμπαχ με 1-0 καθώς η απουσία του Χάαλαντ την επηρέασε τα μέγιστα.

 

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Η Σπόρτινγκ στην πρεμιέρα των ομίλων γνώρισε εντός έδρας συντριβή από τον Άγιαξ με 5-1. Ξεκίνησε άσχημα το ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε προλάβει να δεχτεί δύο τέρματα, μείωσε μεν στο 33΄ αλλά ήταν σε τρομερή βραδιά και σκόραρε άλλα 3 τέρματα για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του.

Δείτε επίσης:  Eurobasket 2022: Έτσι πήραν τη ματσάρα κόντρα στην Τουρκία οι Γάλλοι (video)

Στο εγχώριο πρωτάθλημα μετά από 7 αγωνιστικές είναι στην 2η θέση, μαζί με την Πόρτο, με 17 βαθμούς και στο μείον 4 από την πρώτη Μπενφίκα. Το περασμένο Σάββατο επικράτησε έστω και δύσκολα της Μαρίτιμο με 1-0.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Ντόρτμουντ όσο και αν είναι νωρίς ξέρει πως με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει μια θέση την πρώτη δυάδα του ομίλου. Η Σπόρτινγκ από την πλευρά της δεν έχει κάτι να χάσει και θα πάει στην αναμέτρηση χωρίς άγχος και ότι βγει. Θεωρώ πως η Γερμανική ομάδα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο ματς που δύσκολα θα μείνει χαμηλά στο σκορ.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 & Οver 2.5 (2.00)

 


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

 

 

The post ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Παιχνίδι με τα γκολ στο CHL appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...