ΠΑΟΚ: Πέντε ημέρες μακριά από τη Θεσσαλονίκη!

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί την Τρίτη (1/11) το πρωί για την Μάλαγα και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο

Ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα καλείται να φέρει εις πέρας ο ΠΑΟΚ, που έκανε τη Δευτέρα (31/10) την προπόνηση στο PAOK Sports Arena και έπειτα από το ταξίδι σε Μάλαγα και Ρόδο θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (5/11).
Συγκεκριμένα, στις 06:20 το πρωί της Τρίτης (1/11) ξεκινά το ταξίδι του ΠΑΟΚ, με πρώτο προορισμό τη Μάλαγα.

Με ενδιάμεσους σταθμούς την Αθήνα και τη Ζυρίχη, η αποστολή της ομάδας αναμένεται να φτάσει στην Ισπανική πόλη στις 15:50. Στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη επαφή και προπόνηση στο Palacio de Deportes José María Martín Carpena, το γήπεδο όπου το βράδυ της Τετάρτης (2/11, 21:30) θα γίνει η αγώνας με την Ουνικάχα Μάλαγα για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Δείτε επίσης:  Τα νανοσώματα λάμα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη θεραπείας COVID-19 - μελέτη

Το ταξίδι του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης (3/11), με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα. Διανυκτέρευση στην Αθήνα το ίδιο βράδυ και την Παρασκευή (4/11) αναχώρηση για τη Ρόδο, όπου το Σάββατο (5/11, 16:00) ακολουθεί ο αγώνας με τον Κολοσσό για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (1/11) για την Ισπανία, θα συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Γιανίκ Φράνκε, Ζακ Ντάρκο-Κέλι, Τζέιλεν Ράιλι, Νίκος Τσιακμάς, Τζέιλεν Χαντς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Ρόλει, Διαμαντής Σαλφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος και Νέιτ Ρένφρο.

Δείτε επίσης:  Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός: Με Ουίλιαμς η 12άδα των «πράσινων»

Πηγή

Μοιράσου το...