ΒΕΝΙΔΗΣ | Δυάδα στο 5.90 σε Γαλλία και Πορτογαλία

Δυάδα στο 5.90 σε Γαλλία και Πορτογαλία


Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Επιστροφή για την στήλη μετά το διάλλειμα των εθνικών ομάδων για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλου στο Κατάρ το 2022. Η στήλη δεν ασχολήθηκε με αυτή την σειρά αγώνων μιας και οι αγώνες – ειδικά προκριματικών – εθνικών ομάδων δεν μας συγκινούν ιδιαίτερα.

Περνάμε σε ένα διήμερο με φουλ αγωνιστική δράση σε όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και επίσης έχουμε και την έναρξη επιτέλους της δικής μας Super League. Οι τελευταίες ηχηρές μεταγραφές δεν ήρθαν από τους μεγάλους του Ελληνικού πρωταθλήματος αλλά από τον Ιωνικό και τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Ιωνικού ανακοίνωσε την Παρασκευή (10/9) την έναρξη της μονοετούς συνεργασίας τους με τον πολύπειρο στόπερ Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Το προηγούμενο διάστημα ο Τσιγκρίνσκι πραγματοποιούσε προπονήσεις με την ομάδα της Νίκαιας, με την οποία ήρθε σε συμφωνία υπογράφοντας το συμβόλαιό του την Πέμπτη (9/9).

Ενώ ο Ατρόμητος ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Δείτε επίσης:  Χάντμπολ: Στην Πορταριά το 2ο Διακλιμακιακό Καμπ της σεζόν - Ο απολογισμός

Πάμε στα στοιχηματικά τώρα με μια δυάδα θα πάμε σήμερα σε Γαλλία και Πορτογαλία όπως συνηθίζουμε άλλωστε. Στην Γαλλία θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι ανάμεσα σε Μονακό και την Μαρσέιγ. Ενώ στην Πορτογαλία υπάρχει το ντέρμπι ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Πόρτο.

Στις 22:00 για την Ligue 1, Μονακό-Μαρσέιγ.

Η Μονακό για ακόμη μια χρονιά δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Σε τέσσερα παιχνίδια κατάφερε να μαζέψει 4 βαθμούς με μία νίκη απέναντι στην νεοφώτιστη Τρουά με 2-1, μία ισοπαλία απέναντι στην Νάντ στην έδρα της την πρώτη αγωνιστική και με δυο ήττες από την Λοριάν και την Λάνς.

Στατιστικά: 3/4 2-3 Goal, 2/4 Goal-Goal

H Μαρσέιγ ξεκίνησε καλύτερα από την Μονακό μαζεύοντας τις πρώτες 3+1 (το παιχνίδι με την Νίς διακόπηκε) 7 βαθμούς. Την πρώτη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την Μονπελιέ με 3-2, την δεύτερη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη στην έδρα της από την Μπορντό, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι κέρδισε την Σέντ Ετιέν.

Βet info: 3/5 Goal-Goal, 3/5 Over 3.5 Goal

Δείτε επίσης:  Μίντιλαντ-ΠΑΟΚ: Ο Πασχαλάκης κράτησε το 1-0 με εντυπωσιακή απόκρουση (video)

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι για τις δύο ομάδες μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων και οι δύο όμως είχαν τον χρόνο για να δουλέψουν και να εμφανιστούν καλύτερες στην συνέχεια. Η Μονακό θα πρέπει να διαχειριστεί και τον αποκλεισμό από την Σαχτάρ από τους ομίλους του Champions League και η Μαρσέιγ να αφήσει πίσω της οριστικά το παιχνίδι με την Νίς. Επιλογή στην αναμέτρηση το Οver 2.5 σε απόδοση 1.85

Special Bet: Κόκκινη κάρτα ή καταλογισμός πέναλτι (1.95)

Στις 22:30 στην Πορτογαλία, Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Πόρτο.

Η Σπόρτινγκ για ακόμη μια χρονιά και πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει την Φαμαλικάο μένοντας στο 1-1. Η ομάδα του Αμορίμ ξεκίνησε με νίκες απέναντι σε Βιζέλα, Μπράγκα και Μπελενένσες αλλά με τους δύο βαθμούς που άφησε απέναντι στην Φαμαλικάο έπεσε στην 3η θέση με 10 βαθμούς ισοβαθμώντας με Πόρτο και Εστορίλ.

Βet info: 4/4 2-3 Goal

H Πόρτο την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Αρούκα στην έδρα της με 3-0, ενώ τις προηγούμενες τρείς αγωνιστικές κέρδισε Μπελενένσες, Φαμαλικάο και ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μαρίτιμο εκτός έδρας.

Δείτε επίσης:  Eurobasket 2022: Το πρόγραμμα των μεταδόσεων από την ΕΡΤ

Βet info: 4/4 2-3 Goal, 2/4 Goal-Goal

Εκτίμηση: To δεύτερο σε δυναμική ντέρμπι της Πορτογαλίας θα βρει αντιμέτωπες δυο ομάδες που ξεκίνησαν πολύ δυνατά και φέτος το πρωτάθλημα. Τα παιχνίδια των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια είναι ισορροπημένα με 5 ισοπαλίες, 3 νίκες για την Πόρτο και 2 για την Σπόρτινγκ στα τελευταία δέκα μεταξύ τους παιχνίδια.

Θεωρούμε ότι το ίδιο θα συμβεί και σήμερα μιας και οι δύο ομάδες στις 15/9 ξεκινούν την φετινή τους περιπέτεια στο Champions League με Άγιαξ και Ατλέτικό Μαδρίτης αντίστοιχα εκτός έδρας. Επιλογή στην αναμέτρηση το Χ σε απόδοση 3.20

Special Bet: Ομάδα που θα δεχθεί την 1η κάρτα, Πόρτο (1.95)


Δυάδα στο 5.90 σε Γαλλία και Πορτογαλία

in2BET γίνε μέλος στην στοιχηματική μας ομάδα

The post ΒΕΝΙΔΗΣ | Δυάδα στο 5.90 σε Γαλλία και Πορτογαλία appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...