Σάββας Κάλφας: Ο Κατσαούνης μου ζήτησε να βγω στο Love It και να του ζητήσω δημόσια συγνώμη

Στο πλατό της εκπομπής Love It βρέθηκε καλεσμένος ο Σάββας Κάλφας λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης τόνισε πως για να αντέξει κάποιος στο παιχνίδι πρέπει να είναι αναίσθητος ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο καυγά που είχε με τον Γιώργο Κατσαούνη ο οποίος δεν καταγράφηκε από τις κάμερες.

«Αν θες να προχωρήσεις στο Survivor πρέπει να είσαι αναίσθητος. Αυτό. Αν δεν είσαι αναίσθητος και τα παίρνεις τα πράγματα το βράδυ στην καλύβα, τα σκέφτεσαι, τα ανακυκλώνεις στο κεφάλι σου και κάνεις αυτοκριτική, αρχίζει και πέφτει το δυναμικό σου» είπε αρχικά ο Σάββας Κάλφας.

Δείτε επίσης:  Ο Τζόνι Ντεπ πάσχει από στυτική δυσλειτουργία υποστήριξαν οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ

«Το έχω βιώσει πάρα πολύ και για αυτό κατέληξα στο ότι δεν είναι για μένα το ριάλιτι. Μου στοίχισε πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν έβλεπα Survivor ποτέ στη ζωή μου και τα μάθαινα όλα εκεί πέρα. Νόμιζα ότι θα είναι πιο απλά τα πράγματα.Μόλις κατάλαβα ότι πρέπει να κρίνεις τη συμπεριφορά του άλλου, να βάζεις πέντε και δέκα λέξεις στη σειρά για να τον στοχοποιήσεις για να τον βγάλεις λάθος, το έκανα μία, δύο, τρεις φορές αλλά με δυσκόλεψε πάρα πολύ» συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Ο καυγάς με τον Γιώργο Κατσαούνη

Ο Σάββας Κάλφας εξομολογήθηκε πως έγινε ένας μεγάλος καυγάς με τον Γιώργο Κατσαούνη ο οποίος όμως δεν καταγράφηκε στην κάμερα του Survivor. «Έγινε ένας χαμός μεταξύ μας μετά το συμβούλιο με το φαγητό. Κάποιος μετέφερε στην Πελαγία για τη συνέντευξη που έδωσα για τον Γιώργο και του είπε ότι τον είπα άνανδρο. Μόλις το είπε αυτό, έγινε πολύ μεγάλος τσακωμός κι έχασα κι εγώ τον έλεγχο κι ο Γιώργος. Παρά λίγο να πιαστούμε κι ευτυχώς δεν καταγράφηκε αυτό σε κάποια κάμερα. Εγώ του είπα ότι είσαι παιδάκι. Να δεχθώ ότι δεν είναι το ίδιο γιατί κι ένα παιδάκι αναλαμβάνει τις ευθύνες του» δήλωσε ο Σάββας Κάλφας.

Δείτε επίσης:  J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρίνα Πατούλη

«Μου ζήτησε να βγω στην εκπομπή σας και να ζητήσω δημόσια συγγνώμη ο Κατσαούνης. Του είπα ότι από εμένα δεν πρόκειται μνα ακούσεις ποτέ συγγνώμη. Έγινε το έλα να δεις» πρόσθεσε ο Σάββας Κάλφας.

Πηγή

Μοιράσου το...