Κορονοϊός – Στάθης Αγγελόπουλος: Φοβήθηκα πάρα πολύ και έκλαιγα, έχασα 11 κιλά

Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη τη Δευτέρα (25/10) ο τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος ο οποίος παράμεινε 13 ημέρες στη ΜΕΘ. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε αποδυναμώθηκε πολύ ο οργανισμός του και χρειάστηκε 2 μήνες φυσιοθεραπείες και καλή διατροφή για να μπορέσει να επανέλθει.

«Βγήκα από την εντατική 11 κιλά λιγότερος. Βλέπεις τον εαυτό σου και σε πιάνει κατάθλιψη» είπε μιλώντας στo Mega.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ»

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως φοβήθηκε παρά πολύ ειδικά τις πρώτες 48 ώρες και τόνισε πως έκλαιγε.

«Τα κατάφερα ήμουν τυχερός» σημείωσε.

«Περνούσε όλη του η ζωή μπροστά από τα μάτια μου» είπε ο Στάθης Αγγελόπουλος αποκαλύπτοντας πως σκεφτόταν πολύ έντονα την κόρη και τον γιο του ενώ υπογράμμισε ότι το μήνυμα της μητέρας της κόρης του που έγραφε πόσο τον αγαπάει του έδωσε πολλή δύναμη.

Δείτε επίσης:  Μύκονος, Άραβες και Βίζιτες : Πού να πήγαιναν, στην Τήνο για προσκύνημα;

«Αναθεώρησα πολλά για τη ζωή μου, είπα να κοιτάξω το Στάθη και να είμαι κοντά στα παιδιά μου» επεσήμανε.

Αναφερόμενος σε παραβιαστικές συμπεριφορές αντίστοιχες με το Μetoo ο τραγουδιστής μίλησε για ένα περιστατικό που είχε τύχει στον ίδιο όταν όπως λέει «ένας δικηγόρος, όταν ξεκινούσα, μου είχε πει θα σε βάλω σε ένα μαγαζί, έκανε μια κίνηση και έκτοτε δεν τον έβαλα ούτε στο αυτοκίνητο».

Παράλληλα μίλησε για απειλές και λεκτικές αντιπαραθέσεις από επιχειρηματίες και παραγωγούς κατά τη διάρκεια της καριέρας του και εξέφρασε ένα παράπονο για το γεγονός ότι ασχολούνται πιο πολύ με τα προσωπικά του, παρά με τη μουσική του.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: Ιωάννα Τσιλέμου

Κλείνοντας, ο τραγουδιστής αποκάλυψε την πολυαναμενόμενη συνεργασία του με το Χρήστο Δάντη.

Πηγή

Μοιράσου το...