ΑΕΚ: Αγωνία για Γκαρσία – Οι νέες εξετάσεις μετά την άσχημη πτώση (photos+video)

Εξονυχιστικός είναι ο έλεγχος που θα περάσει ο Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ μετά την άσχημη πτώση του στο ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Ο διεθνής άσος της Ένωσης είχε μία σοβαρή πτώση με το κεφάλι του, λίγο πριν το τέλος του αγώνα και για τον λόγο αυτό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, ούτως ώστε να υποβληθεί στις πρώτες εξετάσεις. Συγκεκριμένα, ο βιρτουόζος εξτρέμ έκανε αξονική στην αυχενική μοίρα, η οποία ήταν καθαρή.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο άσος της ΑΕΚ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μπόρεσε να επιστρέψει στην Αθήνα. Όμως, οι εξετάσεις δεν θα σταματήσουν εκεί. Την Δευτέρα (25/10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στην αυχενική μοίρα, ούτως ώστε να φανεί ακριβώς αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Δείτε επίσης:  Το Έβερεστ από το διάστημα: Μοναδική εικόνα από τη NASA

Αυτό σημαίνει πως ο Λιβάι Γκαρσία θα κάνει μαγνητική στο ίδιο σημείο, μια και η αξονική δείχνει τα… σοβαρά προβλήματα, ωστόσο, οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ της Ένωσης θέλουν να διαπιστώσουν αν έχει παρουσιαστεί κάποια συνδεσμική κάκωση από την πτώση.

Παράλληλα, σε μαγνητική τομογραφία αναμένεται να υποβληθεί και ο Άμραμπατ, προκειμένου να φανεί ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο του, ενώ την Τετάρτη (27/10) ο Αντρέ Σιμόες θα παραθέσει τραπέζι σ’ όλη την ομάδα της ΑΕΚ.

Πηγή

Μοιράσου το...