«Προσπαθείς να απολυθείς;» – Γιατί η μουσική της Τέιλορ Σουίφτ είχε ανεπίσημα απαγορευτεί στον Λευκό Οίκο

Μπορεί η Τέιλορ Σουίφτ να βρίσκεται συχνά με τις επιτυχίες της στην κορυφή των charts, αλλά υπάρχουν μερικοί χώροι από τους οποίους είχαν αποκλειστεί. Σε πρόσφατη συνέντευξη στον Κρις Χέιζ του MSNBC, η πρώην σύμβουλος στον Λευκό Οίκο, Ολίβια Τρόι ισχυρίζεται ότι η αναπαραγωγή της μουσικής της σούπερ σταρ της ποπ απαγορεύτηκε ανεπίσημα την περίοδο διακυβέρνησης των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, αντιτρομοκρατίας και κορονοϊού μιλάει συχνά για την εποχή της υπό τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Όπως αφηγήθηκε μετά από μια ιδιαίτερα έντονη συνάντηση, πήγε στο γραφείο της για να εκτονώσει το άγχος της με ένα τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ και τη διέκοψαν.

Δείτε επίσης:  Γιάννης Καλλιάνος: «Απαγορεύεται να είμαι Χριστιανός επειδή έχω πτυχίο στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά;»
Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift)

«Προσπαθείς να απολυθείς;» τη ρώτησε ένας συνάδελφος. Η Ολίβια Τρόι μπερδεύτηκε, αλλά εκείνος της εξήγησε: «Δεν νομίζω ότι είναι θαυμάστρια του Τραμπ και έτσι, αν κάποιος το ακούσει αυτό, θα πρέπει πραγματικά να προσέχεις. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική με αυτό», σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Τέιλορ Σουίφτ ήταν ένθερμη υποστηρίκτρια της προεδρικής εκστρατείας του νυν προέδρου Τζο Μπάιντεν των ΗΠΑ το 2019/2020 και επέκρινε τον Τραμπ, γράφοντας κάποτε στο Twitter: «Θα ψηφίσουμε για να φύγεις τον Νοέμβριο».

«Έτσι διοικήθηκε αυτός ο Λευκός Οίκος»

Η Τρόι παραιτήθηκε από τον Λευκό Οίκο τον Αύγουστο του 2020 και έκτοτε έχει γίνει διευθύντρια του Republican Accountability Project, μετεξέλιξης κινήματος Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων κατά του Τραμπ.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Αναφερόμενη στις περίεργες τακτικές που χρησιμοποιούνταν για την επιβολή της αφοσίωσης, ανέφερε: «Έτσι διοικήθηκε αυτός ο Λευκός Οίκος».

Πηγή

Μοιράσου το...