Τραγωδία – Νεκρός 17χρονος ποδοσφαιριστής από πυρά της Αστυνομίας (photos+video)

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας 17χρονος ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από πυροβολισμούς αστυνομικών.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει από την είδηση πως ένα 17χρονο παιδί έπεσε νεκρό έπειτα από πυρά της Αστυνομίας. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άτυχος νέος μαζί με άλλα τρεις νεαρούς ήταν σε αυτοκίνητο που δεν σταμάτησε σε έλεγχο.

Τότε, αστυνομικοί που φορούσαν πολιτικά και όχι τις στολές τους, άνοιξαν άμεσα πυρ προς το αμάξι. Μια σφαίρα βρήκε τον 17χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η οικογένεια του Λούκας Γκονσάλες, που έπεσε νεκρός στην Αργεντινή, τα παιδιά που ήταν στο αυτοκίνητο φοβήθηκαν από τους Αστυνομικούς που δεν είχαν διακριτικά και για τον λόγο αυτό δεν σταμάτησαν τον έλεγχο.

Δείτε επίσης:  Εθνική ομάδα: Οι κλήσεις του Πογέτ για Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία στο Nations League

Πάντως, το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη χώρα της Λατινικής Αμερικής και πολλοί είναι αυτοί που εξαπολύουν επίθεση προς την Αστυνομία για τον χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή της Μπαράκας Σεντράλ.

Πηγή

Μοιράσου το...