Πώς ο Βόρειος Δεσμός καθορίζει τη μοίρα μας κατά την Αστρολογία

Σε αντίθεση με τους πλανήτες στον χάρτη που αντιπροσωπεύουν τις ιδιορρυθμίες ή τις συνήθειές μας, ο Βόρειος Κόμβος είναι ένα σημείο στο χάρτη που υποδεικνύει τον σκοπό της ζωής μας

Ενώ ο γενέθλιος χάρτης μπορεί να μας δώσει μια εικόνα για τα βασικά χαρακτηριστικά μας και οι θέσεις στους Οίκους μπορούν να αποκαλύψουν το στυλ επικοινωνίας μας, υπάρχουν πολλά ακόμα στοιχεία που ενισχύουν το αστρολογικό μας προφίλ.

Ένα από αυτά είναι γνωστό ως Βόρειος Κόμβος και μπορεί να αποκαλύψει το πεπρωμένο μας, σύμφωνα με την αστρολογία. Σε αντίθεση με τους πλανήτες στον χάρτη που αντιπροσωπεύουν τις ιδιορρυθμίες ή τις συνήθειές μας, ο Βόρειος Κόμβος είναι ένα σημείο στο χάρτη που υποδεικνύει τον σκοπό της ζωής μας.

Τι είναι ο Βόρειος Δεσμός;

Ο Βόρειος Δεσμός σύμφωνα με την αστρολογία καθορίζει τη μοίρα και τον πνευματικό σκοπό που προορίζεσαι να εκπληρώσεις. Συνδέεται με το κάρμα και είναι αποτέλεσμα όσων έμαθες σε προηγούμενες ζωές. Για να κατανοήσεις τον σκοπό του Βόρειου Δεσμού σου, πρέπει να γνωρίζεις τις ιδιότητες και του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: Αλεξία Τάση

Για παράδειγμα, εάν ο Βόρειος Δεσμό σου βρίσκεται στον αλτρουιστή Υδροχόο, ο σκοπός σου περιστρέφεται γύρω από τη βοήθεια στους άλλους και προς ένα προοδευτικό μέλλον. Έτσι, η μοίρα σου πιθανότατα σχετίζεται με την κοινωνική δικαιοσύνη, την πολιτική ή μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Πώς να βρεις τον Βόρειο Δεσμό σου

Για να βρεις τον Βόρειο Δεσμό θα χρειαστείς την ημερομηνία γέννησής σου, τον τόπο και την ακριβή ώρα. Αναζήτησε μία εφαρμογή αστρολογίας και με το αποτέλεσμα ανακάλυψε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο δικός σου.

Βόρειος κόμβος στον Κριό

Τα ζώδια του Κριού είναι οραματιστές και συχνά μπαίνουν με πάθος σε όλα αυτά που κάνουν. Είναι προορισμένοι να ανταγωνιστούν για καλό, να ορίσουν τάσεις και να χρησιμοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες.

Βόρειος κόμβος στον Ταύρο

Οι Ταύροι είναι ρομαντικό ζώδιο της γης, επομένως έχουν συνήθως μια πρακτική αλλά πιο καλλιτεχνική προσέγγιση στη ζωή. Ο σκοπός τους περιλαμβάνει την εξερεύνηση της τέχνης, των σχέσεων και της άνεσης.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: Νίκη Παπαδοπούλου

Βόρειος κόμβος στους Διδύμους

Οι Δίδυμοι είναι επικοινωνιακοί και περίεργοι από τη φύση τους. Είναι προορισμένοι να ακολουθήσουν την περιέργειά τους μέσω της διδασκαλίας και της μάθησης ή να εκφραστούν μέσω της γραφής ή της δημόσιας ομιλίας.

Βόρειος κόμβος στον Καρκίνο

Φουλ στην ενσυναίσθηση, ο Καρκίνος έχει να κάνει με τη φροντίδα των άλλων. Ο σκοπός τους είναι να υποστηρίζουν τους άλλους και να βοηθούν.

Βόρειος κόμβος στον Λέοντα

Οι Λέοντες είναι το δημιουργικό ζώδιο της φωτιάς που αγαπούν να βρίσκονται στο επίκεντρο. Είναι προορισμένοι να ζήσουν την καλλιτεχνική τους έκφραση και να διασκεδάσουν τους άλλους.

Βόρειος κόμβος στην Παρθένο

Οι Παρθένοι είναι αλτρουιστές και προσέχουν τη λεπτομέρεια. Το πεπρωμένο τους περιλαμβάνει το να εξυπηρετούν τους άλλους, να θεραπεύουν, να σχεδιάζουν και να οργανώνουν.

Βόρειος κόμβος στον Ζυγό

Οι Ζυγοί είναι διπλωματικοί και προσανατολισμένοι στις σχέσεις. Ο σκοπός τους είναι να μεσολαβούν, να δημιουργούν σχέσεις και να προωθήσουν τη δικαιοσύνη στον κόσμο.

Βόρειος κόμβος στον Σκορπιό

Μυστηριώδεις και βαθιά συναισθηματικοί, οι Σκορπιοί επιδιώκουν την οικειότητα. Το πεπρωμένο τους είναι να μάθουν τους άλλους να αφήνουν ελεύθερα τα αισθήματα τους και να ανακαλύψουν τη δύναμη τους.

Δείτε επίσης:  Το λαμπερό πάρτυ της Τίφανι Τραμπ λίγο πριν το γάμο της - Δείτε φωτογραφίες

Βόρειος κόμβος στον Τοξότη

Οι Τοξότες είναι περιπετειώδη ζώδια της φωτιάς που πάντα αναζητούν να διευρύνουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους. Ο σκοπός τους είναι να εξερευνήσουν τον κόσμο και να μοιραστούν τη σοφία τους.

Βόρειος κόμβος στον Αιγόκερω

Οι Αιγόκεροι είναι τα φιλόδοξα και ρεαλιστικά ζώδια της γης. Στόχος είναι να αποκτήσουν φήμη και να αναγνωριστούν για τις δεξιότητες και την καριέρα τους.

Βόρειος κόμβος στον Υδροχόο

Οι Υδροχόοι είναι οι ανθρωπιστές και οι επαναστάτες του ζωδιακού κύκλου. Ο σκοπός τους είναι να αγωνιστούν για προοδευτική αλλαγή και δικαιοσύνη.

Βόρειος κόμβος στους Ιχθείς

Διαισθητικοί και ευφάνταστοι, οι Ιχθύες έλκονται από τον μεταφυσικό κόσμο. Είναι προορισμένοι για μια πνευματική ζωή ακολουθώντας τη διαίσθησή τους.

Πηγή

Μοιράσου το...