Μπιμπίλας για Χατζηγεωργίου: Ήρθε στην πρόβα κι είπε φεύγω

Για το θέμα που προέκυψε με την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου από θεατρική παράσταση λόγω Survivor μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, σημειώνοντας ότι οι ηθοποιοί ενημερώθηκαν ξαφνικά για την εξέλιξη αυτή.

«Αφού είχε βγει και το τρέιλερ, ο Γιάννης ήρθε στην πρόβα κι είπε φεύγω. Άρα εμάς τους ηθοποιούς δεν μας είχε ενημερώσει. Λέει ο σκηνοθέτης πως τον είχε ενημερώσει πριν δύο τρεις μήνες ότι ενδέχεται να φύγει τέλη Ιανουαρίου γιατί έτσι του είχαν πει. Αυτό άλλαξε και δεν σημαίνει αυτό ενημέρωση», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας στην πρωινή εκπομπή του MEGA και πρόσθεσε:

«Εγώ αν το ήξερα, θα έλεγα συγγνώμη εγώ δεν θα ήθελα να κάνω πρόβα με κάποιον που θα φύγει. Χάνω τον χρόνο μου. Θα έπρεπε να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις. Αυτό λέω δύο χρόνια που είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ… Βρήκαμε έναν καταπληκτικό νέο ηθοποιό, Βασίλης Παπαστάθης… Είναι πολύ περίεργο το κλίμα στο θέατρο. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Κι αν το Survivor αποφασίσει να πάρει έναν ηθοποιό από κάθε παράσταση; Τι θα γίνει; Θα διαλύσει το ελληνικό θέατρο;».

Δείτε επίσης:  Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω να γίνω καλός πατέρας»

Πηγή

Μοιράσου το...