Λαύριο-Μουράτος: «Υποχρεωμένοι να δώσουμε τα πάντα για τον κόσμο μας»

Ο Βασίλης Μουράτος δίνει το στίγμα του για την αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Προμηθέα στην Πάτρα

Δύσκολη αποστολή έχει το Λαύριο το απόγευμα του Σαββάτου (11/12, 17:00) με αντίπαλο τον Προμηθέα στην Πάτρα. Ο γκαρντ της ομάδας της Λαυρεωτικής Βασίλης Μουράτος δίνει το στίγμα της αναμέτρησης με τους Πατρινούς.

Το blog του Μουράτου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Καλημέρα σε όλους!

Η ομάδα μας καλείται να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών ξεκινώντας από τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Προμηθέα. Πρόκειται για μια επικίνδυνη ομάδα που διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να παίξουν με επιτυχία τόσο μέσα, όσο και έξω από το καλάθι.

Δείτε επίσης:  UEFA: Απαγορεύει και τα μπάνερ στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι που απαιτεί όμως σοβαρότητα. Η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες και στις πολύ καλές εμφανίσεις. Είμαστε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πανηγυρίσουμε τη νίκη αλλά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας!

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και η σταδιακή προσθήκη και προσαρμογή των νέων ξένων παικτών θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Λαυρίου και να τους διαβεβαιώσω ότι μοναδικός μας στόχος σήμερα είναι η νίκη! Ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας, μάς στηρίζει στις χαρές και στις λύπες και νιώθουμε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα πάντα για να τού προσφέρουμε -και φέτος- πολλές χαρές!

Δείτε επίσης:  Λάσο: Σπάει τη σιωπή του - Στις 18/7 η συνέντευξη Τύπου για όλα όσα συνέβησαν

Πηγή

Μοιράσου το...