Λεπτοκαρυά: 3+1 ξενοδοχεία κοντά στην παραλία, με βαθμολογία πάνω από 9 και τιμές από €27 μέχρι €38! Από τον Τάσο Δούση

Θα κάνετε διακοπές τον Σεπτέμβριο; Αν είστε από τους τυχερούς που μπορείτε αυτό το διάστημα να πάτε διακοπές σας έχουμε μια εξαιρετική ιδέα: Να κάνετε ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο μέχρι την όμορφη παραλιακή Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Σε αυτή την όμορφη κωμόπολη Τάσος Δούσης βρήκε εξαιρετικά ξενοδοχεία με ακόμα πιο εξαιρετικές τιμές αλλά και βαθμολογίες! Αν λοιπόν σκέφτεστε σε αυτό το όμορφο μέρος, που μπορεί επίσης να αποτελέσει ορμητήριο για να επισκεφτείτε και να ανακαλύψετε αμέτρητα πανέμορφα κοντινά μέρη και παραλίες,  εδώ θα κάνουμε το ταξίδι σας ευκολότερο με τις παρακάτω οικονομικές επιλογές διαμονής που μάλιστα είναι κοντά στη θάλασσα, έχουν αποσπάσει στη Booking άριστα σχόλια και βαθμολογίες πάνω από 9 αλλά πάνω απ΄όλα εκπληκτικές τιμές, από €27 μέχρι €38 για διαμονή τον Σεπτέμβριο.

Σημ. Η αναζήτηση των καταλυμάτων και των αντίστοιχων τιμών έγινε σε ημερομηνίες Σεπτεμβρίου 2021 (16/9/2021). Οι πληροφορίες για τα ξενοδοχεία όπως και οι βαθμολογίες/σχόλια είναι από την booking.

Διακοπές με το αυτοκίνητο – Πελοπόννησος: 5 μαγευτικές παραλίες, 5 παραθαλάσσια χωριά όνειρο αλλά και 5 υπέροχες οδικές διαδρομές!

Δείτε επίσης:  12 μέρη στον κόσμο με τα πιο εντυπωσιακά νερά… από βαθιά μπλε μέχρι κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα – Μια ελληνική παραλία στην κορυφή της λίστας!

Δείτε τα ξενοδοχεία:

My Rooms 

Λεπτοκαρυά | Βαθμολογία 9,7 | Τιμή €38

Το My Rooms βρίσκεται στη Λεπτοκαρυά της Μακεδονίας, σε απόσταση 200μ. από την Παραλία Λεπτοκαρυάς και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, μπάρμπεκιου, κήπο και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Οι μονάδες διαθέτουν αίθριο, κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με υδρομασάζ και στεγνωτήρα μαλλιών. Επίσης περιλαμβάνουν κουζίνα με ψυγείο και μαγειρικές εστίες.

My Rooms

Σε αυτό το ξενοδοχείο διαμερισμάτων υπάρχει βεράντα. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, σε απόσταση 63χλμ. από το My Rooms. Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,4 για ταξίδι δύο ατόμων.

My Rooms

Hotel Akti

Λεπτοκαρυά | Βαθμολογία 9,2 | Τιμή €33

Το Hotel Akti βρίσκεται στη Λεπτοκαρυά, σε απόσταση 100μ. από την παραλία. Το κατάλυμα προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια, κήπο, οικογενειακά δωμάτια και βεράντα. Στα δωμάτια υπάρχει μπαλκόνι. Κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου περιλαμβάνει ντουλάπα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο. Παρέχεται επίσης ψυγείο.

Δείτε επίσης:  Τέλος η πώληση αεροπορικών εισιτηρίων από την Alitalia

Το Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι το πλησιέστερο αεροδρόμιο και απέχει 62χλμ. από το Hotel Akti. Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,1 για ταξίδι δύο ατόμων.

Hotel Akti

Villa Elvina

Σοφοκλέους 10, Παραλία Λεπτοκαρυάς | Βαθμολογία 9,6 | Τιμή €32

Το VILA ELVINA απέχει 200μ. από την Παραλία της Λεπτοκαρυάς και προσφέρει κοινόχρηστο lounge, κήπο και κλιματιζόμενες μονάδες με μπαλκόνι και δωρεάν WiFi.

Όλες οι μονάδες διαθέτουν αίθριο με θέα στον κήπο, καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, άρτια εξοπλισμένη κουζίνα και ιδιωτικό μπάνιο με ντους, στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Περιλαμβάνουν επίσης ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και βραστήρα.

Villa Elvina

Στα διαμερίσματα υπάρχει βεράντα, ενώ η γύρω περιοχή είναι κατάλληλη για πεζοπορία.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, στα 62χλμ. από το VILA ELVINA.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,2 για ταξίδι δύο ατόμων.

Δείτε επίσης:  Καιρός: Πως θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες και μέρες
Villa Elvina

Villa Bora

 Σταθμός διοδίων Λεπτοκαρυάς | Βαθμολογία 9 | Τιμή €27

Το VILLA BORA βρίσκεται στη Λεπτοκαρυά και προσφέρει κήπο και μονάδες με κουζίνα. Όλες οι κλιματιζόμενες μονάδες διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μπαλκόνι με θέα στο βουνό.

Αυτό το ξενοδοχείο διαμερισμάτων παρέχει βεράντα. Το VILLA BORA απέχει 47χλμ. από τη Λάρισα και 26χλμ. από την Παραλία Κατερίνης. Το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης βρίσκεται 64χλμ. μακριά.

Villa Bora

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

The post Λεπτοκαρυά: 3+1 ξενοδοχεία κοντά στην παραλία, με βαθμολογία πάνω από 9 και τιμές από €27 μέχρι €38! Από τον Τάσο Δούση appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...