Διακοπές στη Σίφνο; Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες μας ξεναγούν στο νησί και μας αποκαλύπτουν τα μυστικά και τις ομορφιές του!

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση ταξίδεψαν στην υπέροχη Σίφνο (δείτε το συναρπαστικό επεισόδιο) το κυκλαδονήσι της αρμονίας και του μέτρου!

Επισκέπτονται τη Χρυσοπηγή· ίσως το ομορφότερο εκκλησάκι της Ελλάδας, τον Αρτεμώνα· τον παραδοσιακό οικισμό με τα υπέροχα αρχοντικά, και την Απολλωνία· ό,τι πιο αυθεντικό και αριστοκρατικό διαθέτει η Σίφνος.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν τις υπέροχες παραλίες της Σίφνου όπως ο Πλατύς Γιαλός, ο Φάρος, η Χερρόνησος, το Βαθύ, και εξερευνούν το επιβλητικό Κάστρο του νησιού, αλλά και την άγρια ομορφιά της παραλίας Σεράλια που βρίσκεται κάτω από αυτό.

Δείτε το επεισόδιο:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Δείτε επίσης:  Ευρυτανία: Βολτάρουμε σε 3 κουκλίστικα χωριά της – Πλούσια φύση, ποτάμια και ελατοσκέπαστα αρχοντικά!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

The post Διακοπές στη Σίφνο; Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες μας ξεναγούν στο νησί και μας αποκαλύπτουν τα μυστικά και τις ομορφιές του! appeared first on Travelstyle.

Δείτε επίσης:  Ryanair – προσφορά: Ταξιδέψτε στο υπέροχο Κατόβιτσε της Πολωνίας με πτήσεις μόλις από €19,99 με επιστροφή

Source

Μοιράσου το...