Κωνσταντίνος Ασπιώτης: Μπορεί και να πιστεύω στα φαντάσματα, έχω ζήσει μία μεταφυσική εμπειρία με έναν φίλο μου

Για τη μεταφυσική εμπειρία που έχει ζήσει με έναν φίλο του πριν από χρόνια, τις φοβίες του αλλά και την πορεία της ζωής του μίλησε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ασπιώτης. «Δεν ήθελα πάντα να γίνω ηθοποιός. Ήθελα να γίνω ζωγράφος. Η ανάγκη με οδήγησε. Είδα θέατρο και μου άρεσε. Ήταν ένας κόσμος που ήθελα να μπω» είπε.

Μιλώντας στο Mega ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης ο οποίος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Η γυναίκα με τα μαύρα» στο Θέατρο «Πειραιώς 131» δήλωσε και πρόσθεσε πως το έργο είναι ένα έντονο θρίλερ που ανεβάζει την αδρεναλίνη του κοινού.

«Η συνεργασία με τον Τάσο Χαλκιά είναι υπέροχη. Ο Τάσος είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, ένας μοναδικός ηθοποιός. Εγώ μαθαίνω καθημερινά από αυτόν πάνω στη σκηνή. Συγκινούμαι που είμαστε μαζί», τόνισε.

Δείτε επίσης:  H Γκουίνεθ Πάλτροου έχει γενέθλια σε λίγες ημέρες - «Νιώθω καταπληκτικά στα 50 μου!»

Αναφερόμενος στην πλοκή του έργου που έχει να κάνει με φαντάσματα ο ηθοποιός τόνισε: «Δεν ξέρω αν πιστεύω στα φαντάσματα. Μπορεί και να πιστεύω όμως. Έχω ζήσει μία μεταφυσική εμπειρία, με έναν φίλο μου. Ήμασταν σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, άρχισε να τρέχει κάποιος δίπλα μας και τον ακούγαμε αλλά δεν τον βλέπαμε».

«Έχω καλό φίλτρο»

«Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις αλλά τις έχω αρνηθεί γιατί δεν μου άρεσαν τα σενάρια, οι συντελεστές. Δύσκολα θα βρεις κάτι που να συνδυάζει το πακέτο και να είναι σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Από τα πολλά ‘όχι’ που έχω πει στην τηλεόραση και αυτή μου λέει ‘όχι’ τώρα σιγά σιγά. Φέτος δεν είχα κάποια πρόταση» σημείωσε και εξήγησε «τις κριτικές ούτε τις διαβάζω ούτε και με απασχολούν καθόλου. Κι αν τις διαβάσω δεν με επηρεάζουν. Έχω πολύ καλό φίλτρο».

Δείτε επίσης:  Εspresso Girl: ΕΛΕΝΗ ΛΑΜΠΟΥ

Κλείνοντας ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις φοβίες του. «Φοβάμαι τον θάνατο, τις αρρώστιες. Ο κορονοϊός ήταν κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν μικροβιοφοβικός, προσπάθησα να το ξεπεράσω αλλά η πανδημία δεν βοήθησε. Ακόμα το έχω», παραδέχτηκε.

Πηγή

Μοιράσου το...