Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας – «Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα»

Στην καλύτερη φάση της ζωής του είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ο οποίος είναι ερωτευμένος και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, έκανε πρόταση στην σύντροφό του και εκείνη είπε το πολυπόθητο «ναι».

Το πρωί της Δευτέρας (03/01), ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό» μίλησε για την σύντροφό του, την πρόταση γάμου ενώ αποκάλυψε και πότε θα γίνει ο γάμος τους.

«Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την 22χρονη σύντροφό του, Ιλάϊρα η οποία κατάγεται από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: Μαρία Νέλλη

Η πρόταση γάμου και ο κουμπάρος

«Έκανα την πρόταση στην αλλαγή του χρόνου. Ήμασταν στον κουμπάρο μας, τον Γιώργο Τσούκαλη, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εγώ τραγουδούσα και καλά χάλασε το μικρόφωνο, άνοιξα το μικρόφωνο και είχε το μονόπετρο. Το κορίτσι αυτό είναι μαθήτριά μου, ήρθε για να σπουδάσει και ερωτευτήκαμε» είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και αποκάλυψε πως ο γάμος θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στην Κύπρο.

Πηγή

Μοιράσου το...