Κορονοϊός: Τέλος όλα τα μέτρα στη Βρετανία – Η ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, νωρίτερα σήμερα ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να άρει όλα τα μέτρα, ακόμα και την υποχρέωση καραντίνας, έναν μήνα νωρίτερα από αυτό που είχε ανακοινωθεί.

Ο Μπόρις Τζόνσον σχεδιάζει να καταργήσει τους τελευταίους περιορισμούς για τον κορονοϊό στην Βρετανία, μεταξύ αυτών και την άρση της καραντίνας για τους θετικούς στον κορονοϊό πολίτες.

«Εφόσον συνεχιστούν οι τρέχουσες ενθαρρυντικές τάσεις στα δεδομένα, αναμένω ότι θα μπορέσουμε να τερματίσουμε τους τελευταίους εγχώριους περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένης του μέτρου της απομόνωσης των θετικών κρουσμάτων».

Τα σχέδια για τον τερματισμό όλων των περιορισμών ανακοινώθηκαν από τον Τζόνσον τον περασμένο μήνα, όταν αποκάλυψε την κατάργηση των λεγόμενων μέτρων του σχεδίου Β, όπως η χρήση μάσκας.

Δείτε επίσης:  Ευρυτανία: Γνωρίστε ένα από τα ομορφότερα ορεινά χωριά της

Η νομική απαίτηση για αυτοαπομόνωση, με πρόστιμα έως και 10.000 £ για μη συμμόρφωση, είναι ένα από τα πολλά νομοσχέδια για τον Covid που πρόκειται να λήξουν τον Μάρτιο.

Αυτά τα λίγα μέτρα που παραμένουν σε ισχύ στην Αγγλία περιλαμβάνουν επίσης την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε δομές υγείας και επιτρέπουν προαιρετικά σε καταστήματα και επιχειρήσεις να ζητούν από πελάτες υγειονομικό πιστοποιητικό Covid.

Δείτε επίσης

The post Κορονοϊός: Τέλος όλα τα μέτρα στη Βρετανία – Η ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον appeared first on Travelstyle.

Δείτε επίσης:  To Changi Airport της Σιγκαπούρης επεκτείνει το Terminal 5

Source

Μοιράσου το...