Η Turkish Airlines ταξίδεψε τον Τάσο Δούση και την ομάδα του στη μοναδική Κολομβία – Το υπέροχο αυτό ταξίδι ολοκληρώθηκε και οι «Εικόνες» το μοιράζονται μαζί μας!

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» αυτή τη σεζόν έκαναν την καλύτερη αρχή, αφού ο πρώτος προορισμός τους ήταν η μια και μοναδική Κολομβία! Το ταξίδι αυτό μόλις ολοκληρώθηκε και αυτή την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα δείτε το έκτο και τελευταίο επεισόδιο από τον υπέροχο αυτό προορισμό όπου τους ταξίδεψε με άνεση και ασφάλεια η Turkish Airlines μια από τις καλύτερες και πιο διακεκριμένες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες του κόσμου.

Η Turkish Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας και βρίσκεται ανάμεσα στους γνωστότερους και καλύτερους διεθνείς αερομεταφορείς του κόσμου. Το δίκτυο της πραγματοποιεί πτήσεις με τα καινούργια και πολυτελή αεροσκάφη προς 290 προορισμούς σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, και την Αμερική, καθιστώντας την Turkish την τέταρτη μεγαλύτερη αεροπορική στον κόσμο με βάση τον αριθμό των προορισμών.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Turkish Airlines και κλείστε τη θέση σας για κάποιον από τους εκατοντάδες προορισμούς που εξυπηρετεί το δίκτυο πτήσεων για να ζήσετε μια πραγματική ταξιδιωτική εμπειρία, με άνεση, πολυτέλεια και ασφάλεια αλλά και επιπρόσθετες υπηρεσίες που θα κάνουν το ταξίδι σας ευκολότερο και ακόμα πιο ευχάριστο!

Δείτε επίσης:  Τάσος Δούσης: Στα ταξίδια μου χρειάζομαι δροσιά & ενέργεια!

Η Turkish Airlines είναι μέλος του δικτύου της Star Alliance από την 1η Απριλίου 2008. Περισσότερες πληροφορίες: turkishairlines.com

Turkish Airlines

Ένα τέτοιο απολαυστικό ταξίδι με την Turkish Airlines είχαν ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του που ταξίδεψαν στην Κολομβία, τον πρώτο προορισμό των Εικόνων της φετινής σεζόν!

Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ και αυτή τη σεζόν είναι… OPEN να ταξιδέψουν σε καινούργιους προορισμούς, περισσότερο ή λιγότερο προβεβλημένους, και με το μοναδικό τους τρόπο να μας μεταφέρουν στο κλίμα της κάθε περιοχής! Η πρεμιέρα έγινε και αφετηρία αυτής της υπέροχης περιπέτειας ήταν… η Κολομβία!!! Μετά το πρώτο επεισόδιο (Δείτε το εδώ) στην Μπογκοτά ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνέχισαν το ταξίδι στη γεμάτη εκπλήξεις πρωτεύουσα της Κολομβίας (Δείτε εδώ το δεύτερο επεισόδιο) ενώ στο τρίτο επεισόδιο (Δείτε το εδώ) μας ταξιδεύουν σε Ζιπακίρα, Σάντα Μάρτα και Παλένκε!

Δείτε επίσης:  Νάξος: Ανακαλύπτουμε δυο χωριά του νησιού, πραγματικά διαμάντια!
Εικόνες - Κολομβία

Συνεχίζοντας την “αποκάλυψη” της Κολομβίας στο τέταρτο επεισόδιο (δείτε το εδώ) ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν την περίφημη Καρταχένα ενώ στο 5ο επεισόδιο μας παρουσίασαν το δεύτερο μέρος του ταξιδιού στην Καρταχένα (δείτε το εδώ). Και τώρα αυτή την Κυριακή 6/11 ολοκληρώνουν το υπέροχο ταξίδι στη μοναδική Κολομβία επισκεπτόμενοι το Μεντεγίν!

Εικόνες - Κολομβία
Εικόνες - Κολομβία
Εικόνες - Κολομβία
Εικόνες - Κολομβία
Εικόνες - Κολομβία
Εικόνες - Κολομβία
Εικόνες - Κολομβία
=
Εικόνες - Κολομβία
Εικόνες - Κολομβία
Εικόνες - Κολομβία
Εικόνες - Κολομβία
Εικόνες - Κολομβία

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

Δείτε επίσης:  Πήλιο: 5+1 χωριά του που είναι οι λόγοι για να το ερωτευτείς!

The post Η Turkish Airlines ταξίδεψε τον Τάσο Δούση και την ομάδα του στη μοναδική Κολομβία – Το υπέροχο αυτό ταξίδι ολοκληρώθηκε και οι «Εικόνες» το μοιράζονται μαζί μας! appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...