Έλενα Κρεμλίδου: Μίλησε δημόσια για τα ροζ βίντεο – «Η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο»

Στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube, η Έλενα Κρεμλίδου δημοσίευσε ένα βίντεο μέσω του οποίου μίλησε για τα ροζ βίντεο τα οποία κυκλοφορούν και φέρεται να πρωταγωνιστεί η ίδια. «Και στα τρία βίντεο που κυκλοφορούν λέγοντας ότι είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ. Ακόμη και αν ήμουν εγώ αυτή η κοπέλα, θα έπρεπε να ντρέπομαι εγώ που κάνω κάτι που κάνουν όλοι, που κάνω κάτι προσωπικό και όχι αυτός που το έβγαλε προς τα έξω;» αναρωτήθηκε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

«Ας πάρουμε το ενδεχόμενο ότι είμαι εγώ αυτή η κοπέλα, όλοι εσείς που τα βλέπετε παίρνετε ικανοποίηση με ένα βίντεο μιας κοπέλας που δεν ήθελε να είναι στα χέρια σου αυτό το βίντεο; Τρέχω ακόμη με δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες που είμαι εγώ. Όταν μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, που εγώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, γιατί είναι τόσο παλιά…» είπε στην συνέχεια η Έλενα Κρεμλίδου.

Δείτε επίσης:  Πατέρας για δεύτερη φορά ο Άκης Πετρετζίκης - Η ανάρτησή του στο Instagram

Έλενα Κρεμλίδου: Η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο

«Με το που με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, το πρώτο που αισθάνθηκα ήταν ντροπή, ένα μούδιασμα, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα γιατί τότε ήταν πολύ πιο εύκολο. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα, όχι τόσο δυναμική και σίγουρα χωρίς την αυτοπεποίθηση που έχω τώρα», είπε η Έλενα Κρεμλίδου.

Πηγή

Μοιράσου το...