Εspresso Girl: ΕΛΕΝΗ ΛΑΜΠΟΥ

Τo καλύτερο παιδί

Άρχισε να εργάζεται (μόλις) από τα 15 της και ασχολείται με το μόντελινγκ και την παρουσίαση.

Η Ελένη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πενσιλβανία των ΗΠΑ από Έλληνες εστιάτορες γονείς, με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία. Είναι το μεσαίο από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Πνεύμα ανήσυχο, άρχισε να εργάζεται σε ηλικία 15 ετών, θέλοντας να ανεξαρτητοποιηθεί.

Τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Ελλάδα και ασχολείται με το μόντελινγκ και την παρουσίαση. Πήρε μέρος στα καλλιστεία «Μις Τουρισμός», όπου κατέκτησε τον τίτλο Μις Φωτογένεια, ενώ έχει συμμετάσχει σε βιντεοκλίπ, φωτογραφίσεις και fashion events, ακόμη και στην τηλεόραση παλαιότερα, ως συμπαρουσιάστρια σε εκπομπή του Star.Η Ελένη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πενσιλβανία των ΗΠΑ από Έλληνες εστιάτορες γονείς, με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία. Είναι το μεσαίο από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Πνεύμα ανήσυχο, άρχισε να εργάζεται σε ηλικία 15 ετών, θέλοντας να ανεξαρτητοποιηθεί.
Τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Ελλάδα και ασχολείται με το μόντελινγκ και την παρουσίαση. Πήρε μέρος στα καλλιστεία «Μις Τουρισμός», όπου κατέκτησε τον τίτλο Μις Φωτογένεια, ενώ έχει συμμετάσχει σε βιντεοκλίπ, φωτογραφίσεις και fashion events, ακόμη και στην τηλεόραση παλαιότερα, ως συμπαρουσιάστρια σε εκπομπή του Star.

Δείτε επίσης:  Σακίλ O’ Νιλ: Ο βασιλιάς των franchise με 155 μπεργκεράδικα, 40 γυμναστήρια και περιουσία 400 εκατομμυρίων δολαρίων!

ΣΠΟΥΔΕΣ: Yoga, pilates, personal training.

ΣΤΟΧΟΣ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να εξελίσσεται προς το καλύτερο ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Είναι δοτική και υπερπροστατευτική με τους ανθρώπους που αγαπά.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Λατρεύει τα γλυκά.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Το χαμόγελό της, τα πράσινα μάτια της και ο δυναμικός χαρακτήρας της.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Γυμναστική, διάβασμα, ταινίες.

ΣΤΕΚΙ: Εξοχή και θάλασσα!

ΦΛΕΡΤ: Οι σημερινοί άντρες δεν ξέρουν να πλησιάσουν σωστά μια γυναίκα.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Να είναι αληθινός, απλός, ειλικρινής, δοτικός, με δυναμική προσωπικότητα, χιούμορ και πολλή μαγκιά!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Η Νέα Υόρκη.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να μην πάψει ποτέ να εξελίσσεται, να ονειρεύεται και να ζει τα όνειρά της. Να έχουν σωματική υγεία και ψυχική ηρεμία εκείνη και οι δικοί της άνθρωποι, και να δημιουργήσει μια ωραία οικογένεια με τον κατάλληλο σύντροφο.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΧΡΥΣΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Είναι τίμια και δίκαιη, ο πιο καλός άνθρωπος, αρκεί να της φερθούν κι οι άλλοι το ίδιο!

Πηγή:

Μοιράσου το...