Τι είναι η θεραπεία Denas και τι πλεονεκτήματα έχει;

Θεραπεία Denas

Όλοι έχουμε ακούσει για την κινεζική λαϊκή ιατρική και τον Βελονισμό, όμως για να λύσουμε ένα πρόβλημα υγείας, πρέπει να βρούμε έναν ειδικό βελονιστή και να ακολουθήσουμε τις απαραίτητες συνεδρίες πχ 10 έως 12.

Αν επιλέξουμε Ρέικι (Reiki) θεραπεία, πρέπει να βρούμε επίσης τον κατάλληλο ειδικό και να πάμε στον απαιτούμενο αριθμό θεραπειών.

Αυτό ισχύει και για άλλους τύπους θεραπειών κινεζικής ιατρικής, ανεξάρτητα από τον τρόπο που επιλέγουμε.

Αν επιλέξουμε τις συσκευές της Denas, θα μπορέσουμε να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα υγείας, γιατί έχουν ενσωματωμένα προγράμματα και συχνότητες, σύμφωνα με τις μεθόδους της ανατολικής ιατρικής και όλα αυτά γίνονται με εύκολο και οικονομικό τρόπο, ο καθένας μπορεί να της εφαρμόσει χωρίς να έχει ιατρική εκπαίδευση.

Με τη χρήση των συσκευών Denas θα μειώσουμε δραστικά τη χρήση φαρμάκων, κάτι που θα έχει σημαντικό οικονομικό αποτέλεσμα στην τσέπη μας, αλλά και χωρίς παρενέργειες. Όταν όμως λύνουμε το πρόβλημά μας, δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαζόμαστε πλέον τη συσκευή Denas. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο «Παιδίατρο», και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μικρά παιδιά, καθώς και για άλλες παθήσεις όπως κρυολογήματα, βήχα, πονοκεφάλους κτλ.

Για να αγοράσετε τα προϊόντα Denas, μπορείτε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα denas-market.gr. Στο denas-market.gr, θα βρείτε έναν Οδηγό και μια λίστα ασθενειών οι οποίες χρήζουν θεραπεία.

Denas Neurodens pkm

Ακολουθούν ιστορίες ανθρώπων που χρησιμοποίησαν τις συσκευές Denas και περιγράφουν την εμπειρία τους.

Χρήστος
2021-06-24 14:28:15

Γεια σας είμαι 40 χρόνων από την Αθήνα και η ιστορία μου είναι η εξής. Έχω υψηλή πίεση κατά καιρούς και βλέπω λάμψεις. Το κατάλαβα ότι αυτό είναι από την υψηλή πίεση όταν την μετράω την στιγμή της κρίσης. Ένας φίλος μου έδωσε το εν λόγω μηχάνημα και μετά από 4-5 λεπτα εξαφανίστηκαν οι λάμψεις. Την επόμενη μέρα παρήγγειλα το μηχάνημα και για περίπου 2-3 μήνες το χρησιμοποιούσα κάθε μέρα. Τώρα το χρησιμοποιώ λιγότερο συχνά και είμαι πολύ πιο ήρεμος γιατί ξέρω ότι με βοηθάει, χρησιμοποιώ το Neurodens pkm 2019 και την κουβέρτα της Denas. Δεν έχω γράψει ποτέ σχόλια για τίποτα αλλά νομίζω ότι η προσωπική μου εμπειρία θα βοηθήσει κάποιον συνάνθρωπο μου. Μην διστάσετε να καλέσετε τον αριθμό τηλεφώνου που υπάρχει στο σαιτ και να μιλήσετε με τον Στογιάν Στογιάνοβ ο οποίος θα σας βοηθήσει.

Μαρία
27-06-2021 12:13:41

Δείτε επίσης:  Καιρός τώρα: Υποχωρεί η θερμοκρασία - Ισχυρά τα μελτέμια στο Αιγαίο

Γεια σας,

Ασκώ εναλλακτική ιατρική εδώ και χρόνια. Είχα ακούσει για τις προϊόντα Denas, αλλά αγόρασα μόνο όταν τίποτα άλλο δεν βοήθησε τη μητέρα μου. Τον περασμένο Ιούλιο, διαγνώστηκε με «κύστη νωτιαίου νεύρου». Της έκανα ενέσεις, την πήγα σε ιατρούς παντού. Μετά από μια σειρά από μαγνητικές τομογραφίες, το νοσοκομείο είπε ότι επρόκειτο για επείγουσα επέμβαση, αλλά μετά από πρόσθετες διαβουλεύσεις, η καλύτερη πρόγνωση, ακόμη και μετά την επέμβαση, ήταν 50:50, με κίνδυνο να μείνει σε αναπηρικό καροτσάκι για πάντα. Τότε αγόρασα την συσκευή Denas και για ενάμιση μήνα κάθε πρωί και βράδυ για 40 λεπτά κάναμε θεραπεία. Στα τέλη Οκτωβρίου η μητέρα μου ένοιωθε πολύ καλύτερα και πήγε στη δουλειά της, οι πόνοι εξαφανίστηκαν μαζί τους και η κύστη. Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κύστη.

Τον Μάρτιο η μητέρα μου αρρώστησε με Covid. Χρησιμοποίησα ξανά την συσκευή κάθε βράδυ για 20 λεπτά στο στήθος και την πλάτη. Στον πατέρα μου δεν μπορούσα να κάνω το ίδιο γιατί έχει bypass στην καρδιά του. Έτσι πέρασε Covid βαριά όμως η ακτινογραφίες έδειξαν ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στους πνεύμονες.

Όλη μου η οικογένεια χρησιμοποιεί τη συσκευή της Denas. Ο σύζυγός μου υποφέρει από δυσκαμψία στα χέρια λόγω δισκοκήλης. Μετά από δύο διαδικασίες έντασης 50 για 15 λεπτά η καθεμία, οι δυσκαμψία εξαφανίζεται.

Εμείς οι άνθρωποι δεν είμαστε απλώς μια χημική οντότητα, όπως μας ορίζουν οι Big Pharma εταιρείες, αλλά πάνω από όλα το σώμα μας ακολουθεί τους νόμους της φυσικής. Στοο βιβλίο του The Lost Discoveries ο Jerry Vasilatos,, περιγράφει την ανακάλυψη και τη θεραπεία κακοηθειών από τον Dr. Rife πριν από 70 χρόνια, και περίπου πώς λειτουργεί ο βιοσυντονισμός σήμερα. Πολλοί φίλοι μου συνδυάζουν τη βοτανοθεραπεία μου με το «Denas» και πετυχαίνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Φυσικά, ο καθένας από εμάς πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αφού πονούσαμε όλη μας τη ζωή, δεν μπορούμε απλά με ένα χάπι ή μια 5-λεπτη θεραπεία να εξαφανίσουμε κάποια ασθένεια. Χρειάζεται επιμονή και πίστη. Ως εκ τούτου, εύχομαι στον κ. Stoyanov και τον ιστότοπό του να συνεχίσουν να προωθούν την πίστη όσων δεν εγκαταλείπουν την αναζήτηση μιας εναλλακτικής λύσης στη χημεία και τις αμφιλεγόμενες χειρουργικές επεμβάσεις και να βρουν την πραγματική θεραπεία για τον πόνο τους.

Δήμητρα
27-06-2021 12:42:49

Δείτε επίσης:  Καλάθι του νοικοκυριού: Οι τιμές μειώνονται ή διατηρούνται σταθερές

Πέρυσι χτύπησα άσχημα το δάχτυλο στο δεξί μου χέρι. Μετά το αρχικό οίδημα και τις τυπικές θεραπείες, ο πόνος υποχώρησε για λίγο. Το φθινόπωρο όμως με κρατούσε ξύπνιο το βράδυ με παλλόμενο πόνο και κοκκινίλες. Ένας συμπαγής σχηματισμός εμφανίστηκε στη βάση του αντίχειρα, ο οποίος περιόριζε την κίνηση. Σταμάτησα να πλένομαι, δεν μπορούσα καν να κρατήσω το φλιτζάνι του καφέ μου. Μου ήταν δύσκολο να ντυθώ. Πριν από δύο μήνες, είπα στον άντρα μου ότι επρόκειτο να χειρουργηθώ. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν τυχαία πράγματα, γιατί το ίδιο είπα και στο αφεντικό μου στην δουλειά.

Εκείνος με ρώτησε αν ήμουν σίγουρη, και πριν το χειρουργείο αν ήθελα να δοκιμάσω μια άλλη θεραπεία. Δεν είχα να χάσω τίποτε. Δοκίμασα την συσκευή δυο φορές την ημέρα επί 20 λεπτά και από ήταν το πρώτο μου βράδυ που κοιμήθηκα ήσυχη χωρίς να ξυπνήσω με πόνους. Την επόμενη ημέρα έκανα ξανά την ίδια θεραπεία. Σε μια εβδομάδα μπορούσα να κρατήσω διάφορα μικρά πράγματα – ένα πιρούνι, ένα πλαστικό ποτήρι. Του ζήτησα να μου δώσει τη συσκευή για να δω αν ο πόνος στο γόνατο του άντρα μου θα υποχωρούσε. Δοκιμάσαμε δύο βράδια και ο άντρας μου είπε: δώσε το πίσω, θα το αγοράσουμε και εμείς.

Έψαξα στο Ίντερνετ σε διάφορα σαιτ για την τιμή του Denas όμως παντού έβρισκα χρόνο παράδοσης 2-3 μήνες. Η πληρωμή ήταν προκαταβολική και δεν ήξερα όταν το παραλάβω αν θα λειτουργεί. Επίσης στο διαδίκτυο έβρισκα μοντέλα του 2016.

Έτσι αποφάσισα να το παραγγείλω από το σαιτ denas-market.gr και παρέλαβα τη συσκευή την επόμενη μέρα. Τώρα πλέον είμαι πολύ ευχαριστημένη και συστήνω σε όλους μου τους φίλους να την χρησιμοποιήσουν.

Κική
27-06-2021 13:14:16

Ονομάζομαι Κική και έχω πρόσφατα συνταξιοδοτηθεί. Πριν από δύο χρόνια εμφανίστηκαν προβλήματα στο λαιμό μου τα οποία επηρέασαν τα νεύρα στα χέρια μου και δυσκολευόμουν να τα σηκώσω ή να χτενιστώ. Μια ημέρα είπα το πρόβλημα μου σε μια φίλη μου η οποία μου ανέφερε ότι χρησιμοποιούσε μια συσκευή η οποία την βοήθησε πολύ να αντιμετωπίσει προβλήματα στο σώμα της. Μου πρότεινε να την δοκιμάσω και εγώ και πραγματικά έμεινα εντυπωσιασμένη με το αποτέλεσμα. Ελπίζω περισσότεροι άνθρωποι να καταλάβουν πόσο καλή είναι αυτή η συσκευή.

Πέτρος
2021-06-27 13:46:19
Είμαι 57 χρονών και έχω ένα αγρόκτημα στην Λάρισα. Όσοι ξέρετε από χωριά και αγροτικές εργασίες θα με καταλάβετε. Τον Απρίλιο εμφανίστηκε ένα πρόβλημα στην μέση μου το οποίο γρήγορα έγινε σχεδόν ανυπόφορο. Δεν μπορούσα να περπατήσω και ο πόνος ήταν πολύ έντονος. Η γυναίκα μου δοκίμασε να με ανακουφίσει με κάτι αλοιφές όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης:  Καλιφόρνια: Σεισμός 6,4 ρίχτερ με τουλάχιστον 2 νεκρούς

Πήγαμε σε γιατρούς όμως οι αλοιφές που μου έδιναν δεν είχαν αποτέλεσμα. Κάποιοι ανέφεραν χειρουργείο όμως χωρίς να μπορούν να δώσουν εγγυήσεις. Έψαξα στο Ίντερνετ και βρήκα μια συσκευή Denas για φυσικοθεραπεία σε όλη την πλάτη και την μέση. Την δοκίμασα και ο πόνος εξαφανίστηκε ως δια μαγείας. Είμαι τόσο πολύ ευχαριστημένος που την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν προβλήματα με την μέση τους.

Ελένη
2022-01-20 19:21:35

Χαίρετε. Χρησιμοποιώ τη συσκευή Denas PKM σχεδόν δύο χρόνια. Αρχικά για τον εαυτό του, μετά από δισκοπάθεια, με υπολειπόμενο πόνο μετά από φαρμακευτική αγωγή. Μετά από 4 συνεδρίες ο πόνος εξαφανίστηκε εντελώς, οι ελεύθερες κινήσεις μου επέστρεψαν. Την ίδια περίοδο, η 85χρονη γιαγιά μου ανάρρωνε από κάταγμα βραχιονίου και αποφάσισα να εφαρμόσω το θεραπευτικό σχήμα στη συσκευή υποστήριξης.

Με καθημερινές επεμβάσεις για μια εβδομάδα, η κίνηση του χεριού της επανήλθε σχεδόν στο επίπεδο πριν από το κάταγμα, και ο πόνος ήταν πολύ ελαφρύς. Με τον καιρό, χρησιμοποίησα τη συσκευή και για επείγουσα περίθαλψη, όπου έμεινα έκπληκτη από τα αποτελέσματα. Σε περίπτωση έντονου πόνου στο αυτί εφάρμοσα τη συνταγή για ωτίτιδα από το manual για 15 λεπτά. Ο πόνος εξαφανίστηκε τελείως και δεν επανήλθε.

Σε περίπτωση πτώσης και έντονου πονοκεφάλου με μία μόνο διαδικασία, ο πόνος εξαφανιζόταν και δεν εμφανιζόταν αιμάτωμα. Πάλι με τη γιαγιά μου με αυξημένα επίπεδα ουρικού οξέος και πόνο και κάψιμο στο πόδι, τη φτέρνα και τα δάχτυλα των ποδιών, εφάρμοσα τη συνταγή για την ουρική αρθρίτιδα για μια εβδομάδα και από τις πρώτες συνεδρίες η βελτίωση ήταν σημαντική, εξαλείφοντας εντελώς τα παράπονα.

Συνεχίζω να χρησιμοποιώ τη συσκευή καθημερινά για θεραπευτικές επεμβάσεις, τόσο στον εαυτό μου όσο και στα αγαπημένα μου πρόσωπα. Το εγχειρίδιο χρήσης είναι αρκετά εκτενές και σαφές στη χρήση. Δεν μετανιώνω για την επένδυση και εύχομαι όλοι να έχουν το κουράγιο να εμπιστευτούν τις δυνατότητες των συσκευών Denas.

Μοιράσου το...