Η νυχτερινή ζωή στο Μάντσεστερ

Μεθυσμένες Αγγλίδες δείχνουν το γυμνό κορμί τους στα μπαρ του Μάντσεστερ ΔΩΡΕΆΝ

drunk-english-girls

Το νέο trend του διαδικτύου ζέχνει σεξισμό: Βιντεοσκοπούν κρυφά τα ντυσίματα των γυναικών που πάνε για ποτό.

Οι γυναίκες έχουν περιγράψει πώς αισθάνονται ανασφαλείς μετά την ανακάλυψη βίντεο με τις ίδιες στο διαδίκτυο, τα οποία προσελκύουν άκρως προβληματικά και βαθιά μισογυνικά σχόλια.

Γυναίκες σε περιοχές της Αγγλίας καλούνται να επικοινωνήσουν με την αστυνομία αφού αντιληφθούν πώς έχουν βιντεοσκοπηθεί / βιντεοσκοπούνται κρυφά σε νυχτερινές εξόδους για διαδικτυακά βίντεο που συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές, αποφέροντας στους δημιουργούς τους εκατοντάδες χιλιάδες λίρες.

ΌΛΑ έξω στον βωμό να βρουν άντρα για ένα βράδυ

Διαβάστε επίσης: Το ριάλιτι MILF MANOR σπάει σε τηλεθέαση στης ΗΠΑ

«Πολλές από αυτές θα είναι πολύ, πολύ νεαρά κορίτσια, ίσως και ανήλικα κορίτσια, που δεν γνώριζαν ότι καταγράφονταν. Υπάρχουν βίντεο με κορίτσια που πέφτουν και δείχνουν τα εσώρουχά τους και άλλα τέτοια»

Τα βίντεο, με τίτλους όπως «Νυχτερινή ζωή του Μάντσεστερ», έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στο YouTube με τους χρήστες να αρέσκονται σε σεξιστικά σχόλια.

Δείτε επίσης:  Ουκρανικό: Η Μόσχα, βρίσκει αρνητικές τις απαντήσεις ΗΠΑ - ΝΑΤΟ για τις εγγυήσεις ασφαλείας,

Η αστυνομία προσπαθεί να συλλάβει τους υπεύθυνους για τα ηδονοβλεπτικά βίντεο στο TikTok και το Youtube που δείχνουν γυναίκες σε νυχτερινές εξόδους να περπατούν ανάμεσα σε μπαρ και κλαμπ.

Διαβάστε επίσης: Τηλεφωνικό σεξ πως να τον ξετρελάνεις στο κινητό

Η πράξη συνιστά παρενόχληση

Οι γυναίκες έχουν περιγράψει πώς αισθάνονται ανασφαλείς μετά την ανακάλυψη βίντεο με τις ίδιες στο διαδίκτυο, τα οποία προσελκύουν άκρως προβληματικά και βαθιά μισογυνικά σχόλια.

Μια γυναίκα, η Meg, η οποία βιντεοσκοπήθηκε στο Deansgate του Μάντσεστερ, δήλωσε στο BBC: «Δεν τον είδα, δεν ήξερα ότι με κατέγραφε. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι με έβαλαν στο στόχαστρο με αυτόν τον τρόπο. Αυτός με είδε και σκέφτηκε ‘ναι, θα τη βιντεοσκοπήσω».

Οι Αγγλίδες πίνουν αλκοόλ όσο κανένας άλλος στην Ευρώπη

Διαβάστε επίσης: Αυτοϊκανοποιούνται αυτοί που δεν έχουν σχέση

Εκπρόσωπος του TikTok δήλωσε: «Ο μισογυνισμός απαγορεύεται στο TikTok. Οποιοδήποτε περιεχόμενο βρεθεί να παραβιάζει αυτές τις πολιτικές θα αφαιρείται»

H Μeg συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω λόγια, εκτός από το ότι με έκανε να αισθάνομαι λίγο αηδιασμένη. Δεν είναι καθόλου ωραίο, και προφανώς όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τις άλλες γυναίκες. Πολλές από αυτές θα είναι πολύ, πολύ νεαρά κορίτσια, ίσως και ανήλικα κορίτσια, που δεν γνώριζαν ότι καταγράφονταν. Υπάρχουν βίντεο με κορίτσια που πέφτουν και δείχνουν τα εσώρουχά τους και άλλα τέτοια. Και στη συνέχεια δημοσιεύονται στο διαδίκτυο με αυτόν τον τρόπο, κάτι πρέπει πραγματικά να γίνει γι’ αυτό».

Δείτε επίσης:  Τα lockdown επιστρέφουν στην Ευρώπη: Πώς φτάσαμε εδώ

Βίντεο δείχνουν επίσης γυναίκες σε νυχτερινές εξόδους σε μεγάλες πόλεις όπως το Λονδίνο, το Λιντς και το Μάντσεστερ.

Διαβάστε επίσης: Νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην Άστον Βίλα με 4-2

Η αστυνομία της ευρύτερης περιοχής του Μάντσεστερ (GMP) δήλωσε ότι γυναίκες είχαν αναφέρει ότι είδαν έναν άνδρα που φορούσε γυαλιά τύπου Ray-Ban με κρυφή κάμερα στο εσωτερικό τους.

Η βιντεοσκόπηση σε δημόσιο χώρο δεν είναι παράνομη, ωστόσο μπορεί να καταστεί τέτοια αν η πράξη συνιστά παρενόχληση.

«Ο μισογυνισμός απαγορεύεται στο TikTok»

Ο επιθεωρητής Stephen Wiggins δήλωσε ότι η GMP χρειάζεται από τις γυναίκες να εμφανιστούν προκειμένου να συλληφθεί ο δράστης. Συγκεκριμένα είπε: «Είμαστε σε πολύ μεγάλο βαθμό εκτεθειμένοι με αυτό, αν δεν έχουμε αυτές τις πληροφορίες, αυτές τις ενδείξεις, που προέρχονται από τα πραγματικά θύματα και τις ίδιες τις κοινότητες».

Δείτε επίσης:  Η… σκοτεινή πλευρά της μπανάνας – Έκθεση με 100 έργα για το φρούτο που καταναλώνεται πιο πολύ σε όλον τον κόσμο

«Έχουμε επέμβει σε αρκετές περιπτώσεις όπου είχαμε άνδρες που συμπεριφέρονταν ύποπτα στο κέντρο της πόλης. Έτσι, η έκκληση μας, από την υπηρεσία μας, είναι να μας καλέσουν οι πολίτες αν δουν οποιαδήποτε κακόβουλη συμπεριφορά στο κέντρο της πόλης».

Το TikTok και το YouTube δήλωσαν ότι έχουν αφαιρέσει πολλά βίντεο και λογαριασμούς που σχετίζονται με αυτό το περιεχόμενο επειδή παραβιάζουν τις πολιτικές τους.

Εκπρόσωπος του TikTok δήλωσε: «Ο μισογυνισμός απαγορεύεται στο TikTok. Οποιοδήποτε περιεχόμενο βρεθεί να παραβιάζει αυτές τις πολιτικές θα αφαιρείται».

Ωστόσο, περισσότερα βίντεο εμφανίζονται καθημερινά σε διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το TikTok, το YouTube και το Instagram.
Πηγή

Μοιράσου το...