Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ….ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ! – ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥΣΙΚΗ «ΤΕΛΟΣ» – ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο «ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΙΑΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο ωράριο στην νυχτερινή διασκέδαση

Ο νέος ποινικός κώδικας που ετοιμάζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συμπεριλαμβάνει και αλλαγές στο ωράριο μουσικής στα νυκτερινά κέντρα διασκέδασης, γεγονός που έχει δημιουργήσει τρελή αναστάτωση στον χώρο των ιδιοκτητών των νυχτερινών κέντρων, ντισκοτέκ και ταβέρνες με ζωντανή μουσική.

Πολλοί μιλούν για επαναφορά του νόμου Παπαθεμελή ο οποίος εφαρμόστηκε το 1994 και απαγόρευε στα νυχτερινά μαγαζιά την λειτουργία μετά της τις 2.00 τα ξημερώματα. Ο Παπαθεμελής, τότε Υπουργός Δημοσίας Τάξης έμεινε στην Ελληνική ιστορία ως ο άνθρωπος που δοκίμασε να περιορίσει της διασκεδαστικές συνήθειες τον Ελλήνων.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα αν η μουσική στα κέντρα διασκέδασης σε ώρες κοινής ησυχίας 14,00 – 16,00 είναι δυνατή αυτό αποτελεί παράβαση η οποία ενώ μέχρι σήμερα θεωρούνταν πταίσμα πλέον θα αποτελεί πλημμέλημα και θα διώκεται ανάλογα.

Δείτε επίσης:  Δώρα Χρυσικού: Με αφόρισε η εκκλησία και με τραβούσαν απ’ τα μαλλιά να με ρίξουν στο ποτάμι στη Φλώρινα

Τι σημαίνει για τον υπεύθυνο του μαγαζιού αυτό;

Σημαίνει ότι εάν είναι παρών κατά την διάρκεια παράβασης θα συλλαμβάνεται από τα όργανα ελέγχου (αστυνομία) και θα πηγαίνει αυτόφωρο.

Στην περίπτωση που ο αρμόδιος Δήμος για την περιοχή δεν έχει δώσει παράταση ωραρίου για την μουσική τα νυχτερινά μαγαζιά θα πρέπει να σταματούν να παίζουν δυνατή τραγούδια στις 10 το βράδυ τον χειμώνα και στις 11 το βράδυ το καλοκαίρι.

Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτό για τα νυχτερινά μαγαζιά

Και τον τρόπο διασκέδασης των Ελλήνων οι οποίοι έχουν συνηθίσει να βγαίνουν για διασκέδαση στην 21,00 και να παραμένουν στα μπαράκια ή μπουζουξίδικα μέχρι της 05,00 το πρωί.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΡΟΥΛΑ ΤΣΩΛΟΥ

Ας θυμηθούμε στο παρακάτω βίντεο το τι γίνονταν το 1994 όταν εφαρμόζονταν ο νόμος “Παπαθεμελή”

Please follow and like us:
Pin Share
Μοιράσου το...
RSS
Follow by Email