Κυριάκος Κυανός: Μού έκαναν σχόλια ότι θα σκάσει κανένα κουμπί από το πουκάμισο, είναι χοντρός, τι να τον κάνεις αυτόν

Στο Love it με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου και συγκεκριμένα στην δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού παραχώρησε συνέντευξη την Παρασκευή (03/12) ο Κυριάκος Κυανός. «Μού έκαναν σχόλια “θα σκάσει κανένα κουμπί από το πουκάμισο”, “είναι χοντρός, τί να τον κάνεις αυτόν». Ο τραγουδιστής προχώρησε σε μια εξομολόγηση για το bullying που έχει δεχθεί, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως έχει χάσει δουλειές γι’ αυτό το ζήτημα.

Δεν μίλησε, όμως, μόνοι για τον άσχημο τρόπο που εκφράζονταν εναντίον του λόγω των κιλών του, αλλά αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον κορονοϊό.

«Δεν βουτά καθόλου την γλώσσα στο μυαλό ο κόσμος. Όταν μπαίνεις όμως στην διαδικασία να νιώσεις αυτό το μαστίγωμα με τα μάτια τους…

Δείτε επίσης:  Το κινητό τηλέφωνο ως φαλλικό υποκατάστατο

Επειδή είναι θέμα υγείας, δεν είναι ότι έβαλα κάτι που δεν είναι της μόδας ή έβαλα ένα σώμα χοντρό. Πόσο μάλλον τώρα που ο καθένας λέει ότι θέλει. Γενικά με τις ματιές του και σχόλια από πίσω θα σκάσει κανένα πουκάμισο.

Δεν έχω περάσει πολλά τέτοια προβλήματα αλλά υπήρχαν, όπως το να μιλάμε για μια συνεργασία και να λένε τι να τον κάνεις τώρα που είναι χοντρός.

Έχω χάσει δουλειά ή άνθρωποι να σε βγάζουν από το πλάνο και να λένε βλέπεις πως έχει γίνει;» είπε ο Κυριάκος Κυανός.

«Νοσήσαμε τώρα που πήραμε λίγο θάρρος και χαλάρωσαν τα πράγματα μετά από δύο καραντίνες. Το Πάσχα κι ήμουν ακόμα με κιλά και με θεραπεία για το σάκχαρό μου. Φοβήθηκα, ήμουν πολύ άσχημα, κάθε φορά στο τσακ για νοσοκομείο.

Δείτε επίσης:  Τι φέρνει για κάθε ζώδιο αυτή η εβδομάδα - Οι προβλέψεις έως 3 Ιουλίου

Έβγαινα στο μπαλκόνι και προσποιούμουν ότι ήμουν καλά. Ήταν χειρότερα κάθε φορά η ανάσα. Ένιωθα να υπάρχουν κάθε φορά μαχαίρια και να με σκίζουν. Έκανα ένα βήμα κι ένιωθα ότι θα πέσω κάτι.

Εγώ από τότε έχω αλλάξει. Αέρας να φυσήξει νιώθω διαφορετικά τώρα» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Κυανός.

Πηγή

Μοιράσου το...