Δρυοπίδα: Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στο πιο γραφικό χωριό της Κύθνου

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση ταξίδεψαν στην υπέροχη Κύθνο (δείτε εδώ το συναρπαστικό επεισόδιο) και εδώ θα μας ξεναγήσουν στο πιο γραφικό χωριό του νησιού τη Δρυοπίδα.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξίδεψαν στην Κύθνο, το νησί της απλότητας και της φιλοξενίας!

Εξερευνούν τη Χώρα της Κύθνου με τα όμορφα χρωματιστά στενάκια της, το γραφικό λιμάνι του Μέριχα και το παραδοσιακό χωριό Δρυοπίδα.

Επίσης επισκέπτονται την Παναγιά Κανάλα και θαυμάζουν τη θαυματουργή εικόνα, ενώ στον γραφικό οικισμό Λουτρά απολαμβάνουν ιαματικά μπάνια!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν την παραλία Κολώνα· μία από τις ομορφότερες του Αιγαίου, αλλά και μερικές από τις υπόλοιπες 97 που έχει η Κύθνος.

Δείτε επίσης:  Μονεμβασιά: Το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων μέσα στη φύση με άριστη βαθμολογία όπου η διαμονή είναι εμπειρία

Εδώ θα δείτε την ξενάγηση στην Δρυοπίδα, ένα όμορφο χωριό χτισμένο σε κοιλάδα με παραδοσιακά σπίτια, εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, γραφικά σοκάκια και καμάρες που γοητεύουν τον επισκέπτη.

Δείτε εδώ απολαυστικά στιγμιότυπα από τα ταξίδια του Τάσου Δούση και γυρίστε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες!

Δείτε εδώ ολόκληρο το εξαιρετικό επεισόδιο στην υπέροχη Κύθνο:

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε επίσης:  Φθινοπωρινή απόδραση στο στολίδι της Ηπείρου, στο όμορφο Μέτσοβο!

Δείτε επίσης

Source

Μοιράσου το...