Παναθηναϊκός-Σλάβια Πράγας: Περιμένει «κόλαση» στη Λεωφόρο ο προπονητής των Τσέχων

Μια πολύ δύσκολη ρεβάνς περιμένει στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Γίντριχ Τρπισόφσκι

Ο προπονητής της Σλάβια θεωρεί πως το 2-0 της Πράγας δεν εξασφαλίζει την ομάδα του για τη ρεβάνς απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπου περιμένει «καυτή» ατμόσφαιρα.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και αξίζαμε τη νίκη βάσει της απόδοσής μας. Το δεύτερο γκολ έβγαλε εκτός ρυθμού τον αντίπαλο και μας βοήθησε πνευματικά. Είναι κρίμα που δεν βάλαμε κι άλλα γκολ.

Το 2-0 είναι πονηρό σκορ. Ξέρουμε τι κόλαση μας περιμένει στην Ελλάδα. Θα έχει και πολλή ζέστη, αλλά και υγρασία. Αν προσθέσουμε και την ατμόσφαιρα στο συγκεκριμένο γήπεδο, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει πιο επιθετικά μπροστά στο κοινό του, έχει τους παίκτες να κάνει κάτι τέτοιο και μας έδειξε πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει», τόνισε ο Τσέχος τεχνικός.

Δείτε επίσης:  Ανακοίνωσε Φαλ ο Ολυμπιακός

Όσο για την αποβολή του Σάντος στο 51’: «Η κατάσταση για μας έγινε περίπλοκη μετά τη φάση αυτή. Ο Σάντος είχε κακή θέση και αντέδρασε λανθασμένα κάνοντας το φάουλ. Ενώ είχαμε το παιχνίδι στο χέρι μας, τα πράγματα δυσκόλεψαν μετά την κόκκινη. Ο Σάντος θα μας λείψει από τη ρεβάνς και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί δεν πρέπει να επαναλάβουμε τέτοια λάθη στην Αθήνα», ανέφερε.

Πηγή

Μοιράσου το...