Ακόμα και οι άγγελοι της Victoria’s Secret έχουν κυτταρίτιδα!

Ράικα Ολιβέιρα ΤΟΠ μοντέλο

Οι πανέμορφες γυναίκες μοντέλα που επιλέγονται να είναι οι άγγελοι της Victoria’s Secret αποτελούν αντικείμενο πόθου για εκατομμύρια άντρες σε όλο τον κόσμο αλλά και αντικείμενο θαυμασμού για ακόμα περισσότερες γυναίκες. Και ίσως ζήλιας και φθόνου περισσότερο, αφού ελάχιστες γυναίκες διαθέτουν τέτοια εντυπωσιακά κορμιά και πρόσωπα.

Παρόλα αυτά όμως μην ξεχνάτε ότι ακόμα και αυτά τα σέξι κορίτσια δεν είναι τίποτα παραπάνω από κοινές θνητές… Μπορεί να έχουν καλλίγραμμα πόδια, μπορεί να έχουν απίθανο κορμί αλλά έχουν κι αυτές ελαττώματα! Ένα από αυτά είναι η κυτταρίτιδα… Ναι καλά διαβάζετε!

Απόδειξη είναι η Βραζιλιάνα Ράικα Ολιβέιρα, την οποία πολλοί θεωρούν ως την νέα Gisele, την οποία πολλές έχουν ζηλέψει για το καλλίγραμμο κορμί της και τα ατέλειωτα πόδια της, όπως τουλάχιστον τα βλέπουν στις φωτογραφίες, όπου πέφτει πολύ ρετούς.

Δείτε επίσης:  Δώρα Χρυσικού: Με αφόρισε η εκκλησία και με τραβούσαν απ’ τα μαλλιά να με ρίξουν στο ποτάμι στη Φλώρινα

Γιατί χωρίς ρετούς, οι γλουτοί της Ράικα είναι γεμάτοι κυτταρίτιδα. Αρετουσάριστες φωτογραφίες του άγγελου της Victoria’s Secret κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και έχουν προκαλέσει χαμό στα social media, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν. Με τέτοια κυτταρίτιδα πως έκανε καριέρα η Ράικα στον χώρο του μόντελιγκ; Άντε να το δεχτούμε ότι στην πολιτική υπάρχουν βύσματα και το νταλαβέρι γίνετε εδώ και αιώνες όμως στα μοντέλα αν δεν είσαι ωραία αυτό φαίνεται.

Μοιράσου το...