αντώνης διαματάρης πλαστό πτυχίο

ο Αντώνης Διαματάρης δεν έχει μεταπτυχιακό από το Columbia

Παραδέχτηκε ότι δεν έχει πτυχίο από το Columbia ο Αντώνης Διαματάρης

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών.

ανέφερε ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης τονίζοντας την επί δεκαετίες προσφορά του ιδίως σε ζητήματα απόδημου Ελληνισμού. Επίσης δεν παρέλειψε να τονίσει το πόσο απογοητευμένος νιώθει που μια ιστοσελίδα η kalami.us αποκάληψε την μικρή αυτή λεπτομέρεια την οποία προφανώς του είχε διαφύγει κατά την σύσταση του βιογραφικού τους και την ανάρτηση του στο επίσημο σαιτ του Υπουργείου Εξωτερικών.

Δείτε επίσης:  Ιράν: Το Ισλαμικό Κράτος πίσω από την πολύνεκρη επίθεση στη Σιράζ

Ο Σύριζα δεν έχασε την ευκαιρία να ζητήσει την απομάκρυνση του υφυπουργού που πιάστηκε με το γίδι στην πλάτη αναφέροντας:

Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της ΝΔ.

ξεχνώντας τι περιπατητές σε πλατείες και τι γιαλαντζί αγωνιστές περιλαμβάνονται στο κόμμα. Αρκεί να είναι πιστοί και να κάνουν ότι λέει το κόμμα. Μόνο για το πρωτόκολλο θα αναφέρω ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη έστειλε στην φυλακή για 10 χρόνια μια καθαρίστρια η οποία πλαστογράφησε αποδεικτικό της Ε Δημοτικού για να βρει δουλειά στο Δημόσιο.

Περιμένουμε την αντίδραση του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος ας αποφασίσει αν ο Διαματάρης είναι ο καταλληλότερος για την θέση υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας.

Δείτε επίσης:  FOOD BROKERS: Από τις 6 Μαΐου 2021 είναι Το … Γεγονός!

Η πλαστογράφος καθαρίστρια – 10 χρόνια φυλακή

Η καθαρίστρια διορίστηκε το 1996 σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ δηλώνοντας στα χαρτιά ότι είναι τελειόφοιτη της ΣΤ΄ δημοτικού κάτι που ήταν προϋπόθεση για να προσληφθεί. Με αυτήν την δουλειά μεγάλωσε τα παιδιά της και βοήθησε οικονομικά τον σύζυγό της που είχε 67% αναπηρία.

Επί μια 20ετία προσέφερε πραγματική εργασία, συνειδητά και υπεύθυνα στον παιδικό σταθμό του Δήμου Βόλου. Τα δούλεψε τα χρήματα που έλαβε, δεν τα έκλεψε, δεν τα καταχράστηκε. Τα δούλεψε για να μπορέσει να ζήσει. Το δικαστήριο πρωτόδικα την καταδίκασε σε 15 χρόνια φυλακή και το εφετείο σε 10 χρόνια. Τώρα ύστερα από την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, εκτίει την ποινή που της στις Φυλακές Θήβας.

Δείτε επίσης:  Κορονοϊός: Σε στενό κλοιό η Αττική με 521 νέα κρούσματα – Πάνω από 130 και στη Θεσσαλονίκη

Πηγή

Μοιράσου το...