Όσκαρ 2022: Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκσε τον Κρις Ροκ επειδή έκανε πλάκα με τη γυναίκα του

Χαμός στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ με τον Γουίλ Σμιθ να χαστουκίζει τον Κρις Ροκ επειδή

Από ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ σημαδεύτηκε η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ καθώς ο ηθοποιός, στον οποίο απονεμήθηκε το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου, χαστούκισε τον παρουσιαστή Κρις Ροκ όταν αυτός έκανε πλάκα με τη γυναίκα του.

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της τρίτης ώρας της τελετής όταν ο Κρις Ροκ ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το βραβείο για το καλύτερο ντοκιμαντέρ.

Ο Αμερικανός κωμικός επέλεξε τότε να κάνει ένα αστείο για τον Τζείντα Πίνκετ-Σμιθ, τη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ ότι ήταν σαν την GI Jane 2 λόγω του ξυρισμένου κρανίου της (σ.σ. η Πίνκετ Σμιθ υποφέρει από αλωπεκία).

Δείτε επίσης:  Επίσκεψη σε strip club στην Αθήνα

Η ατάκα αυτή φαίνεται ότι προκάλεσε την οργή του Γουίλ Σμιθ ο οποίος αφού είπε «μην πιάνεις τη γυναίκα μου στο γ@@@ενο στόμα σου» στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή και χτύπησε τον Κρις Ροκ με τον ίδιο να λέει «Ουάου, ο Γουίλ Σμιθ μόλις με χαστούκισε».


Αυτή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κρις Ροκ ανέφερε το όνομα της Πίνκετ-Σμιθ στα Όσκαρ καθώς το 2016 όταν ήταν παρουσιαστής της τελετής είχε πει ότι «η Πίνκετ-Σμιθ μποϊκόταρε τα Όσκαρ όπως εγώ μποϊκοτάρω τα εσώρουχα της Ριάνα – δεν με προσκάλεσαν».

Σύμφωνα, δε, με τον κριτικό του Hollywood Reporter, Σκοτ Φάινμπεργκ, ο οποίος ήταν παρών στην τελετή, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που ακολούθησε ο Ντένζελ Ουάσινγκτον και ο Τάιλερ Πέρι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον Γουίλ Σμιθ ο οποίος ήταν δακρυσιεμένος.

Δείτε επίσης:  Ψηφιακά η υποβολή δηλώσεων φόρου δωρεάς και γονικής παροχής

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2022: Θρίαμβος για το «CODA» – Δείτε όλους τους νικητές των φετινών βραβείων

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Source

Μοιράσου το...