Χώρισαν ο Jason Momoa και η Lisa Bonet – «Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλο»

Άλλο ένα διαζύγιο συνταράσσει το παγκόσμιο star system. Ο πρωταγωνιστής του «Aquaman» Jason Momoa και η συνοδοιπόρος του για 16 χρόνια, επίσης ηθοποιός, Lisa Bonet χώρισαν, όπως αποκάλυψε ο Momoa μέσω Instagram την Τετάρτη 12/1.

Σε κοινή δήλωση, την οποία πόσταρε στο Instagram ο πρώην σταρ του Game Of Thrones, το ζευγάρι εξηγεί ότι δημοσιοποίησαν την απόφαση τους «όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο γεγονός», αλλά επιθυμώντας να προχωρήσουμε στη ζωή «με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια».

«Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών. Μια επανάσταση εκτυλίσσεται και η οικογένεια μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν».

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet

«Και έτσι μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα… οι δρόμοι μας χωρίζουν.

Το μοιραζόμαστε όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά για να προχωρήσουμε στις ζωές μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Η αγάπη ανάμεσα μας συνεχίζεται και εξελίσσεται…»

Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για την εξέλιξη μας».

Ο έρωτας του Momoa για την πρώην γυναίκα του Lenny Kravitz

Το πρώην πλέον ζευγάρι, που είναι γονείς δύο παιδιών, της 14 ετών Lola και του 13 ετών Nakoa-Wolf, σημειώνουν στη δήλωση τους ότι θα παραμείνουν αφοσιωμένοι γονείς.

Η σχέση τους άρχισε το 2005 και παντρεύτηκαν το 2017.

Στο παρελθόν, έχουν μιλήσει δημόσια και με ειλικρίνεια για τη σχέση τους, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι ο Jason Momoa είναι στενός φίλος με τον πρώην σύζυγο της Bonet Lenny Kravitz , με τον οποίο η ηθοποιός έχει αποκτήσει μία κόρη, την 33χρονη πρωταγωνίστρια του Big Little Lies, Zoë Kravitz.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: Mαρτίνα Σημιτζή

Ο Momoa συμπλήρωσε τη δημοσίευση με μερικές εικόνες, μεταξύ των οποίων ένα μισοφέγγαρο και ένα μικρό πουλί το οποίο κρατά τρυφερά.

Ο 42χρονος σταρ του «Dune», είπε ότι ερωτεύτηκε για πρώτη φορά την 54χρονη σήμερα Bonet, μέσω του ρόλου της στο «The Cosby Show». Ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2005 και συνέχισαν την κοινή τους πορεία αφού απέκτησαν δύο παιδιά μαζί, ενώ παντρεύτηκαν σε έναν μυστικό γάμο το 2017.

Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet

«Από τότε που ήμουν 8 χρονών — την είδα στην τηλεόραση και έλεγα: «Μαμά, το θέλω αυτό», είπε αστειευόμενος στον Τζέιμς Κόρντεν στο «The Late Late Show» τον Νοέμβριο του 2017. «Ήμουν σαν “θα σε διεκδικώ για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα σε πάρω”».

Δείτε επίσης:  Η κόντρα Λένον-ΜακΚάρτνεϊ σε επιστολή που δημοπρατείται

«Πάντα ήθελα να τη συναντήσω και ήταν η βασίλισσα, πάντα».

Πηγή

Μοιράσου το...