Εspresso Girl: ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τσιρλίντερ στα πράσινα!

Eίναι μέλος των Fun Patrol  της ομάδας μπάσκετ  του Παναθηναϊκού, έχει πάρει μέρος  σε πολλά βιντεοκλίπ γνωστών τραγουδιστών και  της αρέσει να… βασανίζει τους άντρες.

Από τα 9 μέχρι τα 16 της έκανε πρωταθλητισμό, όπου και είχε πολλές διακρίσεις. Σπουδάζει οπτική και οπτομετρία, ενώ κατάφερε την αγάπη της για τον χορό να τη μετατρέψει και σε επάγγελμα και πλέον είναι μέλος των Fun Patrol των τσιρλίντερ της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού!

Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τον Μάρκο Σεφερλή στην επιθεώρηση «Άλλος για Survivor» στο Δελφινάριο και έχει εμφανιστεί σε βιντεοκλίπ πολλών καλλιτεχνών, όπως η Μαρίνα Σάττι (στο πολύ επιτυχημένο τραγούδι της «Μάντισσα»), ο Αργυρός, η Ασλανίδου, οι Onirama, ενώ η συμμετοχή της στο «So you think you can dance» της άνοιξε πολλές πόρτες.

Δείτε επίσης:  Οίκος Christie’s: Το πορτρέτο της Μέριλιν Μονρόε από τον Άντι Γουόρχολ «βγαίνει στο σφυρί»

ΣΠΟΥΔΕΣ: Είναι στον 4ο έτος στο Τμήμα Οπτικής και Οπτομετρίας στα ΤΕΙ Αθηνών.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Έχει πάντα θετική ενέργεια και αντιμετωπίζει τα προβλήματά της με ψυχραιμία.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Αργεί λιγάκι στις υποχρεώσεις της.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟ: Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

ΦΛΕΡΤ: Είναι από τις γυναίκες που της αρέσει να… ταλαιπωρεί και να βασανίζει τον άλλον μέχρι να την κατακτήσει! Της αρέσει να παίζει εγκεφαλικά με έναν άντρα μέχρι να τον κάνει να τη σκέφτεται όλη μέρα!

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Αυτός που ξέρει τι θέλει, είναι πιστός και αποφασισμένος για όλα!

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΈΣ: Υγεία, διότι χωρίς αυτήν τίποτα δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί, οι σχέσεις των ανθρώπων να γίνουν πιο αληθινές και όλοι να έχουν ψυχική δύναμη για να κυνηγάνε τα όνειρά τους.

Δείτε επίσης:  Η Πάμελα Άντερσον «ανοίγει την καρδιά της»: Η διαρροή του sex tape με αρρώστησε

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Να ταξιδέψει και να μείνει για λίγο καιρό στη Νέα Υόρκη!

Πηγή:

Μοιράσου το...