Τίτλοι τέλους στον γάμο Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι – Καταθέτουν και επίσημα αίτηση διαζυγίου

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ πρόσφατα αγόρασε ένα ακίνητο στο Μαϊάμι Μπιτς για 17 εκατομμύρια δολάρια 

Σύμφωνα με το περιοδικό «People», Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι καταθέτουν και επίσημα αίτηση διαζυγίου. «Ο διακανονισμός έχει ολοκληρωθεί», αναφέρει άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι. «Δούλευαν πάνω στους όρους όλο αυτό το διάστημα». Και προσθέτει: «Ο γάμος τους έχει τελειώσει. Συμφώνησαν στην κοινή επιμέλεια των παιδιών».

Ο χωρισμός του ζευγαριού έρχεται μετά από μήνες αναφορών ότι το ζευγάρι είχε προβλήματα και ότι η 42χρονη Ζιζέλ δεν μπορεί να μείνει πλέον σε αυτόν το γάμο. «Ήταν αναστατωμένη και εξακολουθεί να είναι δύσκολο, αλλά αισθάνεται ότι πρέπει να προχωρήσει», αναφέρει σε ρεπορτάζ του το περιοδικό. 

Μια πηγή από το περιβάλλον του Μπρέιντι δήλωσε ότι ο ίδιος είναι πληγωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις στον γάμο του. Όπως είπε: «Εκείνη είναι που κατευθύνει το διαζύγιο. Εκείνη παίζει επίθεση και εκείνος παίζει άμυνα. Θέλει να προστατέψει τον εαυτό του, να προστατεύσει τα συμφέροντά του, αλλά μόλις τώρα αρχίζει να ακολουθεί τη νομική οδό για την υπεράσπισή του από εκείνη. Δεν θέλει να τσακωθεί. Αν το διαζύγιο συμβαίνει – και φαίνεται ότι συμβαίνει – θέλει να κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά».

Δείτε επίσης:  The Voice 2: Δείτε την έναρξη του 3ου live με το τραγούδι που έγραψε ο Stavento για την ομάδα του

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ πρόσφατα αγόρασε ένα ακίνητο στο Μαϊάμι Μπιτς για 17 εκατομμύρια δολάρια. 

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Μοιράσου το...