ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Σκοράρει η Ντόρτμουντ, ανώτερη η Έβερτον

Σκοράρει η Ντόρτμουντ, ανώτερη η Έβερτον


Στην Bundesliga η Μπάγερν παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά νιώθει την καυτή ανάσα της Λειψίας που την ακολουθεί σε απόσταση μόλις ενός βαθμού.

Στην μάχη της τετράδας Βόλφσμουργκ, Άιντραχτ, Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ διεκδικούν τα 2 εναπομείναντα εισιτήρια για τους ομίλους του Champions League ενώ στην ουρά της βαθμολογίας η Σάλκε δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, από εκεί και πέρα οι ισορροπίες είναι λεπτές με αρκετές ομάδες να βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Μεσοβδόμαδα η ομάδα της Λειψίας ηττήθηκε από την Λίβερπουλ με 2-0 στον επαναληπτικό της φάσης των 16 του Champions Leagueκαι έμεινε εκτός διοργάνωσης ενώ η Ντόρτμουντ σε ένα συγκλονιστικό ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Σεβίλλη και σε συνδυασμό με την νίκη της στο πρώτο ματς στην Ισπανία πανηγύρισε την πρόκριση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:

16:30 Βέρντερ – Μπάγερν Μονάχου

16:30 Βόλφσμπουργκ – Σάλκε

16:30 Μάιντζ – Φράιμπουργκ

16:30 Ουνιόν – Κολωνία

19:30 Ντόρτμουντ – Χέρτα

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στην Premier League η υπόθεση τίτλος δείχνει τελειωμένη, με την πρωτοπόρο Σίτι να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης και αναπόφευκτα το ενδιαφέρον εστιάζεται στα υπόλοιπα στρώματα της βαθμολογίας.

Δείτε επίσης:  Μουντιάλ 2022 – Σερβία-Ελβετία 2-3: Τη νίκησε μετά από ματσάρα και πέρασε! (Videos)

Ένας μικρός χαμός γίνεται από την 2η θέση ως την 10η καθώς 9 ομάδες θα παλέψουν για τις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα της νέας σεζόν ενώ στην μάχη της παραμονής Σέφιλντ και Γουέστ Μπρομ είναι εδώ και καιρό στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και δύσκολα θα παραμείνουν στην μεγάλη κατηγορία οπότε το ενδιαφέρον βρίσκεται στην αποφυγή της 18ης θέσης που επίσης οδηγεί στην Championship.

Μεσοβδόμαδα είχαμε την νίκη της Λίβερπουλ επί της Λειψίας και στο δεύτερο ματς με 2-0 για το Champions League και την πρόκριση της ομάδας του Κλοπ στους 8 της διοργάνωσης ενώ την Πέμπτη για το Europa Leagueείχαμε την νίκη της Άρσεναλ στον Πειραιά κόντρα στον Ολυμπιακό με 3-1, η Τότεναμ επικράτησε στο Λονδίνο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-0 και την ισοπαλία 1-1 της Μάντσεστερ Γ. στο Old Trafford κόντρα στην Μίλαν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:

14:30 Λιντς – Τσέλσι

17:00 Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Μπρομ

19:30 Έβερτον – Μπέρνλι

22:00 Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι.

Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με τις αναμετρήσεις Έβερτον – Μπέρνλι και Ντόρτμουντ – Χέρτα.

Στις 19:30 Ντόρτμουντ–Χέρτα Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε ιδανικά στο μεγαλο ντέρμπι με την Μπάγερν σκοράροντας 2 γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο αλλα η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Αρχικά στο φινάλε του πρώτου μέρους ισοφαρίστηκε και με 2 γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ηττήθηκε με 4-2. Ήττα που την άφησε στην 6η θέση με 39 βαθμούς και στο μείον 4 από την πρώτη τετράδα.

Δείτε επίσης:  ΑΕΚ: Διπλή επιστροφή, δύσκολα ο Τζαβέλλας (photos)

Την Τρίτη στον επαναληπτικό για το Champions Leagueαναδείχθηκε ισοπαλία 2-2 με την Σεβίλλη και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Επιτέλους νίκη για την Χερτα μετά από καιρό, επιβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα της Άουγκσμπουργκ με 2-1 και πήρε σπουδαία βαθμολογική ανάσα. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Βερολίνου έφτασε τους 21 βαθμούς και ανέβηκε οριακά πάνω από την ζώνη υποβιβασμού.

Στατιστικά η Ντόρτμουντ μετρά 5/5 Over 2.5 και 3/5 Goal– Goal. Η Χέρτα 2/5 Over 2.5 και 2/5 Goal – Goal.

Σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Η Ντόρτμουντ θέλει την νίκη για να πλησιάσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας ενώ η Χέρτα αναζητά τους βαθμούς που θα την απομακρύνουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ανώτερη ομάδα η γηπεδούχος με μεγάλο ταλέντο επιθετικά που βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Επιλογή μου να σκοράρει η Ντόρτμουντ και στα 2 ημίχρονα με απόδοση 2.10

Δείτε επίσης:  ΠΑΟΚ: Σφοδρή επίθεση των παλαίμαχων κατά Γούναρη

Ακολούθησε μας εδώ στο Facebook

Στις 19:30 Έβερτον–Μπέρνλι Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στην Τσέλσι στο Λονδίνο με αποτέλεσμα να ηττηθεί εύκολα με 2-0. Παρόλα αυτά η Έβερτον διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην πρώτη τετράδα, μετά από 27 ματς είναι στην 6η θέση με 46 βαθμούς.

Από εντός έδρας ισοπαλία προέρχεται η Μπέρνλι, το περασμένο Σάββατο έμεινε στο 1-1 εντός κόντρα στην Άρσεναλ. Αυτό ήταν το 9ο ματς για την Μπέρνλι που έμεινε μακριά από το τρίποντο, μετά από 28 αγωνιστικές είναι στην 15η θέση με 30 βαθμούς.

Στατιστικά η Έβερτον προέρχεται 1/5 Over 2.5 και 1/5 Goal– Goal ενώ η Μπέρνλι 1/5 Over 2.5 και 3/5 Goal– Goal.

Η Έβερτον μετά την ήττα της την περασμένη εβδομάδα θέλει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η Μπέρλι φαντάζει ιδανικός αντίπαλος καθώς εδώ και καιρό αγνοεί την νίκη και κινείται στην μετριότητα.

Επιλογή μου η νίκη της Έβερτον με απόδοση 1.90


Σκοράρει η Ντόρτμουντ, ανώτερη η Έβερτον

The post ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Σκοράρει η Ντόρτμουντ, ανώτερη η Έβερτον appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...