ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Με τα γκολ και τους σκόρερ στο “Klassiker”

Με τα γκολ και τους σκόρερ στο “Klassiker”


Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρτμουντ είναι αυτό που κλέβει την παράσταση στην Bundesliga στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής.

Παράλληλα το ενδιαφέρον εστιάζεται και στην κόντρα των δύο καλύτερων επιθέσεων του πρωταθλήματος και ειδικότερα στην σύγκρουση των κορυφαίων επιθετικών, του Πολωνού Ρόμπερτ Λεβαντόφσκ και του Νορβηγού Έρλινγκ Χάαλαντ. 

Τα τελευταία χρόνια οι πρωταθλητές Γερμανίας κυριαρχούν όταν υποδέχονται την Ντόρτμουντ καθώς μετράνε 6 συνεχόμενες χρονιές την νίκη, με την τελευταία τους ήττα να είναι την σεζόν 2013-2014, και σχεδόν όλες τους με μεγάλο σκορ! 

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στην βαθμολογία οι Βαυαροί είναι στην 1η θέση με 52 βαθμούς και θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν στην κορυφή ενώ η Ντόρτμουντ έχει οπισθοχωρήσει στην 5η με 39 και θέλει την νίκη για να παραμείνει κοντά στην τετράδα που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Champions League.  

Στα υπόλοιπα ματς του Σαββάτου ξεχωρίζει επίσης η αναμέτρηση της 2ης στην βαθμολογία Λειψία κόντρα στην πολύ δυνατή φέτος Φράιμπουργκ που θεωρητικά τουλάχιστον έχει ελπίδες για είσοδο στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Μια μικρή λεπτομέρεια στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι πως η Λειψία μετρά συνεχόμενες ήττες τα τελευταία 3 χρόνια και συνολικά 4 στην τελευταία πενταετία! 

Δείτε επίσης:  OVER / UNDER 3.5

Στα υπόλοιπα ματς έχουμε τις αναμετρήσεις Άιντραχτ – Στουτγάρδη, Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν, Χέρτα – Άουγκσμπουργκ και Χόφενχαϊμ – Βόλφσμπουργκ. 

Στοιχηματικά θα αναλύσουμε δύο ματς που θεωρούμε, βάση το αγωνιστικό στυλ των αντιπάλων, πως θα έχουμε όμορφα θέαμα και πολλά γκολ. Στις 16:30 Άιντραχτ– Στουτγάρδη και στις 19:30 Μπάγερν Μονάχου–Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Στις 16:30 Άιντραχτ – Στουτγάρδη  Ανώμαλη προσγείωση για την Άιντραχτ την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Βέρντερ, ύστερα από άσχημη εμφάνιση γνώρισε την ήττα με 2-1 και απώλεσε αήττητο σερί 10 αγωνιστικών. Παραμένει πάντως στην 4η θέση με 42 βαθμούς και θα αναζητήσει την νίκη για να παραμείνει σε αυτήν. 

Βρήκε την παραπαίουσα Σάλκε και δεν έχασε την ευκαιρία για μια μεγάλη σε έκταση νίκη. Η Στουτγάρδη συνέτριψε τους «βασιλικούς μπλε» με 5-1 και πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Έτσι έφτασε τους 32 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας. Βαθμολογικά δείχνει άνετη και εκτός έδρας είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. 

Δείτε επίσης:  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με μίνι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της – Οι ευχές για τα γενέθλιά της

Στατιστικά η Άιντραχτ έχει 4/5 Over 2.5 και 4/5 Goal– Goal ενώ η Στουτγάρδη 2/5 Over 2.5 και 3/5 Goal– Goal. 

H Άιντραχτ θέλει να επιστρέψει στις νίκες με όπλο την δυνατή της έδρα καθώς σε 11 φετινές αναμετρήσεις παραμένει αήττητη. Η Στουτγάρδη από την πλευρά της έχει φέτος περισσότερους εκτός έδρας βαθμούς παρά εντός! Περιμένω αναμέτρηση με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις και γκολ καθώς αμφότερες σκοράρουν με ευκολία.  

Επιλογή μου το Over 3.5 με απόδοση 2.20 

Στις 19:30 Μπάγερν Μονάχου–Μπορούσια Ντόρτμουντ Εύκολη νίκη για την πρωτοπόρο Μπάγερν την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Κολωνία με 5-1. Όπως δείχνει και το τελικό σκορ ο επιθετικός της πλουραλισμός της έδωσε ένα ακόμα τρίποντο που την κράτησε στην 1η θέση με 52 βαθμούς και στο συν 2 από την Λειψία. 

Ανώτερη η Ντόρτμουντ κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφεντ, άργησε αλλά όταν σκόραρε για πρώτη φορά στο ξεκίνημα της επανάληψης έφτασε εύκολα στο τελικό 3-0. Με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 39 βαθμούς και παρέμεινε στην 5η θέση. Μεσοβδόμαδα επικράτησε της Γκλάντμπαχ με 1-0 εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας. 

Στατιστικά η Μπάγερν μετρά 4/5 Over 2.5 και 4/5 Goal– Goal. Η Ντόρτμουντ έχει 5/5 Over 2.5 και 3/5 Goal – Goal. 

Δείτε επίσης:  Ανακοίνωσε Φίνκε ο Ηρακλής

Είναι το μεγάλο ντέρμπι τα τελευταία χρόνια του Γερμανικού πρωταθλήματος και αμφότερες καίγονται για την νίκη. Η Μπάγερν για να παραμείνει στην πρώτη θέση και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο ενώ η Μπορούσια θέλει το τρίποντο για να προλάβει την πρώτη τετράδα. Το ταλέντο ξεχειλίζει και στις δύο ομάδες και αναπόφευκτα περιμένουμε γκολ και θέαμα. 

Επιλογή το Over 3.5 με απόδοση 1.90 ενώ για μεγαλύτερο ρίσκο μπορούμε να πάμε και στο Over 4.5 με απόδοση 2.75 

Στα ειδικά στοιχήματα αξίζει να ποντάρουμε πρώτος σκόρερ στο ματς Λεβαντόφσκι με απόδοση 3.00  

Να σκοράρει ο Πολωνός τουλάχιστον 2 γκολ στην αναμέτρηση με απόδοση 2.75.  

Και τελευταίος σκόρερ στο ματς Χάαλαντ με απόδοση 4.25 

 

# boNUs Bets 


16:30 | BUDENSLIGA | ΧΕΡΤΑ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 

Καταλογισμός κόκκινης κάρτας (5.00) 

16:30 | BUDENSLIGA | ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ 

1  (5.00) 

 


Με τα γκολ και τους σκόρερ στο “Klassiker”

Γίνε μέλος εδώ και εδώ στις στοιχηματικές μας ομάδες στο facebook

The post ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Με τα γκολ και τους σκόρερ στο “Klassiker” appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...