Βιεϊρίνια: «Θα προσπαθήσουμε για εμάς και για τον κόσμο»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε στην συνέντευξη τύπου του τελικού, ως εκπρόσωπος  των παικτών του δικεφάλου του Βορρά.

Αύριο Σάββατο 22 Μαΐου στις 9:00 μ.μ. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στο ΟΑΚΑ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Ο αρχηγός τον ασπρόμαυρων τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι διψασμένοι για τίτλους και ότι θα παλέψουν για να κερδίσουν το κύπελλο. Ενώ δήλωσε πως στους τελικούς προέχει να κερδίσεις και μετά να παίξεις καλό ποδόσφαιρό.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:
Για τη δίψα της ομάδας για τίτλους: 

«Είμαστε διψασμένοι. Θέλουμε να γυρίσουμε στους τίτλους. Είναι ένας τελικός, τα προηγούμενα χρόνια παίζαμε με την ΑΕΚ, τώρα παίζουμε με τον Ολυμπιακό που είναι δύσκολος αντίπαλος. Θα παλέψουμε για να κερδίσουμε τον τίτλο».

Για τον ίδιο που έχει κερδίσει τελικούς και την άποψη του για το πως κερδίζονται αυτά τα παιχνίδια: 

«Σε τελικούς δε σε ενδιαφέρει να παίξεις ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά να το κερδίσεις. Είναι καλύτερα αν το συνδέσεις με καλό ποδόσφαιρο. Όχι μόνο εγώ, κι άλλοι παίκτες έχουν τελικούς στη ομάδα που τους έχουν κερδίσει. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και ενωμένοι για να τον κερδίσουμε».

Δείτε επίσης:  EURO 2020: «Καθάρισε» ο Στέρλινγκ
Γι’αυτά που πρέπει να προσέξει η ομάδα αύριο:

«Είναι δύο ομάδες που γνωρίζονται πολύ καλά. Τα τελευταία παιχνίδια έχουν κριθεί από λεπτομέρειες. Έτσι νομίζω θα γίνει και αύριο, θα κριθεί από λεπτομέρειες και ποιος το θέλει περισσότερο».

Για τη δική του σεζόν που ξεκίνησε διαφορετικά και εξελίσσεται αλλιώς και τον τίτλο που θα έβαζε:

«Σαν παραμύθι… Στις αρχές δεν ήταν τόσο όμορφα, αλλά στο τέλος, γίνεται πάντα κάτι ωραίο. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και αύριο. Ηταν μία δύσκολη χρονιά για όλους στο σύλλογο».

Για την απουσία του κόσμου: 

«Δεν είναι μόνο στον τελικό… Σημαντικά ήταν και όλα τα παιχίδια στα Play Off. Ξέρουμε τι κλίμα υπάρχει σε τελικούς, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τους φίλαθλους. Δυστυχώς δε μπορούμε να τους έχουμε δίπλα μας, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε τον τελικό και γι’αυτόν».

Δείτε επίσης:  Το τελικό μεταγραφικό «πάρε-δώσε» του φετινού καλοκαιριού
Για την επιστροφή της ομάδας στους τελικούς:

«Η ομάδα πρέπει κάθε χρόνο να διεκδικεί τίτλους. Δεν το κάναμε πέρσι, φέτος είμαστε στον τελικό, θέλουμε να τον κερδίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».

Για το αν έχει κάτι διαφορετικό ο τελικός λόγω Ολυμπιακού:

«Είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για όλους μας. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι πρώτη φορά για μένα, για όλους μας, που θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για τους φιλάλους, θέλουμε να τους χαρίσουμε τη νίκη. Αξίζουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτήν τη σεζόν».

Για τα συναισθήματα από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο στην τελευταία προπόνηση:

«Είναι καλό… Δυστυχώς είναι σε μία προπόνηση, δεν είναι σε ένα παιχνίδι, σε έναν τελικό που όλοι μας θα θέλαμε να έχουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας, γιατί μας δίνουν δύναμη. Θα προσπαθήσουμε για όλους εμάς, που είχαμε μια δύσκολη χρόνια και φυσικά για τον κόσμο».

Δείτε επίσης:  Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη τους - Πότε ξεκινούν

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Γκαρσία: «Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το παιχνίδι»

The post Βιεϊρίνια: «Θα προσπαθήσουμε για εμάς και για τον κόσμο» appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...