ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Δυάδα στο 5.40 σε Bundesliga και Premier League

Δυάδα στο 5.40 σε Bundesliga και Premier League


Εντυπωσιακή χθες η Μπάγερν στην έδρα της Λειψίας, συνέτριψε την αντίπαλο της με 4-1 και έδειξε πως και φέτος ο τίτλος εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια. Στο Λεβερκούζεν Μπάγιερ και Ντόρτμουντ μας χάρισαν ένα ματς με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ με την Μπορούσια να είναι η νικήτρια της αναμέτρησης με 4-3.

Στην Premier League αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν η επιστροφή του Κριστιάν Ρονάλντο με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 12 χρόνια, επιστροφή που συνδυάστηκε με νίκη των μπέμπηδων επί της Νιούκαστλ με 4-1 και τον Πορτογάλο σταρ να βρίσκει 2 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Την ίδια ώρα η περσινή πρωταθλήτρια Σίτι επικρατούσε έστω και δύσκολα της Λέστερ εκτός έδρας με 1-0. Στα σημερινά θα αναλύσουμε τις αναμετρήσεις Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Στουτγάρδη και Λιντς – Λίβερπουλ

Δείτε επίσης:  Συντάξεις Iουνίου: Οι πληρωμές ανά Ταμείο - Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στις 16:30 Άιντραχτ – Στουτγάρδη  

Πολύ άσχημο το ξεκίνημα για την Άιντραχτ στο πρωτάθλημα, μετά από 3 αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη με ρεκόρ 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Στο τελευταίο της ματς χρονικά έμεινε στην ισοπαλία 1-1 στο Μπίλεφεντ κόντρα στην τοπική Αρμίνια.

Και το ξεκίνημα της Στουτγάρδης όμως δεν είναι καλό, μετά την νίκη της πρεμιέρας ακολούθησαν 2 συνεχόμενες ήττες με την τελευταία να είναι εντός έδρας από την Φράιμπουργκ με 3-2.

Εκτίμηση: Το άσχημο ξεκίνημα και των δύο ομάδων της αναγκάζει να αναζητήσουν απόψε επιτακτικά την νίκη. Αμφότερες όμως ενώ επιθετικά βρίσκουν γκολ, αμυντικά δέχονται με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Δείτε επίσης:  3,7 εκατ. ευρώ στην αυριανή κλήρωση του ΛΟΤΤΟ

Επιλογή στην αναμέτρηση το Over 3.5 με απόδοση 2.30 

Στις 18:30 Λιντς – Λίβερπουλ 

Η Λιντς πήγε στην διακοπή των πρωταθλημάτων έχοντας μείνει στην ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μπράιτον. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, μετά την ήττα της πρεμιέρας και μετά από 3 αγωνιστικές είναι στην 17η θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς.

Από ισοπαλία, με το ίδιο μάλιστα σκορ, προέρχεται και η Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Τσέλσι. Με αυτό τον βαθμό η ομάδα του Κλοπ έφτασε τους 7 και βρίσκεται, μετά και τα ματς του Σαββάτου, στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Εκτίμηση: Η Λιντς έδειξε την περσινή χρονιά πως ήταν ανταγωνιστική κόντρα στους μεγάλους, ειδικά εντός έδρας. Η Λίβερπουλ από την πλευρά της θέλει την νίκη για να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Πάντα τα ματς των δύο ομάδων πάνε σε υψηλό τέμπο με γκολ και θέαμα.

Δείτε επίσης:  Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Επιλογή στην αναμέτρηση το Over 3.5 με απόδοση 2.35  


Δυάδα στο 5.40 σε Bundesliga και Premier League

in2BET γίνε μέλος στην στοιχηματική μας ομάδα

The post ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Δυάδα στο 5.40 σε Bundesliga και Premier League appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...