ΒΕΝΙΔΗΣ | Με τα γκολ σε Serie A και Ligue 1

Με τα γκολ σε Serie A και Ligue 1


Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Συνεχίζουμε και σήμερα με γεμάτο κουπόνι σε όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εχθές επιτέλους ξεκίνησε και η ελληνική Super League με τις αναμετρήσεις του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης και του Παναθηναϊκού με τον Απόλλων Σμύρνης.

Χωρίς γκολ όμως άνοιξε η αυλαία της νέας σεζόν στη Super League, αφού στο πρώτο ματς της 1ης αγωνιστικής στο Αγρίνιο  Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ.

Με πρωταγωνιστή τον Ματέους Βιτάλ, ο οποίος έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό και «εκτελεστή» τον Καρλίτος Λόπεθ (δύο γκολ) ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα στο γήπεδο της Λεωφόρου τον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Εχθές είχαμε και την επιστροφή του CR7 στο “Old Trafford” 12 χρόνια μετά ο Πορτογάλος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με την Νιουκάστλ, σκοράροντας τα δύο από τα τέσσερα τέρματα στη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» με 4-1, για την 4η αγωνιστική της Premier League.

Δείτε επίσης:  Επίδομα ενοικίου: Ποιοι είναι δικαιούχοι - Πόσο είναι το χρηματικό ποσό

Στοιχηματικά σήμερα θα ασχοληθούμε με Γαλλία και Ιταλία και τις αναμετρήσεις της Μπρέστ με την Ανζέ και στην Ιταλία με την αναμέτρηση της Μίλαν με την Λάτσιο, πέρα από την βασική πρόταση της δυάδας υπάρχει και επιπλέον ένα special bet σε κάθε παιχνίδι.

Στις 16:00 στην Γαλλία, Μπρέστ-Ανζέ.

Η Μπρέστ την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 3-1 εκτός έδρας από το Στρασβούργο, ενώ μέχρι στιγμής έχει 2 ήττες από Στρασβούργο και Παρί και δυο ισοπαλίες με 1-1 σκορ με Ρέν και Λυών. Το πρόβλημα της ομάδας του Ζακαριάν βρίσκεται στην άμυνα και όχι τόσο πολύ στην επίθεση μιας και εχει καταφέρει να σκοράρει σε και στα τέσσερα παιχνίδια για την Lige 1 ενώ έχει δεχθεί 9 τέρματα.

Στατιστικά: 4/4 Goal-Goal, 2/4 Over 3.5

Η Ανζέ ξεκίνησε φέτος πολύ δυνατά και έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βρίσκεται πολύ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε και από την έδρα της Ρέν με 3-0 σκορ. Σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του Ζεράντ Μπατίκ κατάφερε να μαζέψει 10 βαθμούς με 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Δείτε επίσης:  Ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο Γέλοβατς στο Σαραγόσα-Φουενλαμπράδα

Στατιστικά: 4/4 2-3 Goal

Εκτίμηση: Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για την Μπρέστ που θα βρει μπροστά της μια συμπαγή αμυντικά ομάδα που έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Η Άνζέ λογικά θα προσπαθήσει να μην ανοίξει πολύ το παιχνίδι μιας και η Μπρέστ έχει αρκετό ταλέντο μεσοεπιθετικά και μπορεί να την δυσκολέψει. Επιλογή στην αναμέτρηση το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.85.

Special bet: Ακριβές Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 1-2, 1-3, 1-4 (6.40)

Στις 19:00 για την Serie A, Μίλαν-Λάτσιο.

Η Μίλαν βρίσκεται στην 5η θέση στο φετινό ξεκίνημα της στην Serie A μαζεύοντας 6 βαθμούς στα δυο πρώτα παιχνίδια της. Την 1η αγωνιστική κέρδισε την Σαμπντόρια 1-0 εκτός έδρας ενώ την 2η αγωνιστική κέρδισε εύκολα στην έδρα της την Κάλιαρι με 4-1. Επιστρέφει μετά από τραυματισμό ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς αλλά δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού από τον Στέφανο Πιόλι. Εκτός ο για τους Μιλανέζους ο Ολιβιέ Ζιρού.

Δείτε επίσης:  Ολυμπιακός: Καθησυχαστικός ο Ουί Τζο - Τι είπε για τον τραυματισμό του

Η Λάτσιο του Μαυρίτσιο Σάρι βρίσκεται στην 2η θέση με 6 βαθμούς όπως και η Μίλαν αλλά με καλύτερο συντελεστή τερμάτων 9-2 έναντι 5-1. Την 1η αγωνιστική οι “Λατσιάλι” κέρδισαν την Έμπολι εκτός έδρας με 3-1 ενώ την 2η αγωνιστική στην Ρώμη επικράτησαν με 6-1 της Σπέτσια.

Εκτίμηση: Πολύ δυνατή αναμέτρηση, πολλά υποσχόμενη για γκολ και θέαμα από οσα μας έδειξαν οι δύο ομάδες σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Εκεί θα κινηθούμε στοιχηματικά και η επιλογή στην αναμέτρηση θα είναι το Goal-Goal  σε απόδοση 1.60.

Special bet: Καταλογισμός Πέναλτι (2.70)


Με τα γκολ σε Serie A και Ligue 1

in2BET γίνε μέλος στην στοιχηματική μας ομάδα

The post ΒΕΝΙΔΗΣ | Με τα γκολ σε Serie A και Ligue 1 appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...