Τραγωδία στο Κερατσίνι: Τρεις νέοι νεκροί από το σφοδρό τροχαίο – Επέζησε μόνο η τέταρτη της παρέας

Δυο άνδρες και μια γυναίκα νεαρής ηλικίας έχασαν τη ζωή τους σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (25.03) στο Κερατσίνι.

Θρήνος στο Κερατσίνι από το φονικό τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής τριών νέων ανθρώπων. Μια παρέα τεσσάρων νεαρών ατόμων κινούταν με κατεύθυνση το Πάρκο Σχιστού προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε στις προστατευτικές μπαριέρες με μεγάλη δύναμη, ενώ προσέκρουσε και σε άλλα σημεία. Από το τραγικό δυστύχημα ανασύρθηκαν νεκροί τρεις άνθρωποι, δυο άνδρες και μια κοπέλα, νεαρής ηλικίας. Η τέταρτη κοπέλα της παρέας, 20 ετών, τραυματίστηκε πιο ελαφρά και νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης:  Πελοπόννησος: Road trip στα υπέροχα χωριά της Μάνης!

Όπως είναι φυσικό, το δυστύχημα έχει βυθίσει στο πένθος τις οικογένειες των θυμάτων και τους οικείους τους. Την ίδια στιγμή, η Τροχαία έχει ξεκινήσει έρευνα για να διευκρινιστούν οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος. Ήδη μελετώνται όλα τα σενάρια για το πώς εξετράπη το όχημα της πορείας του, ενώ σημαντικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα διαδραματίσουν και τα βίντεο από τις κάμερες της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση, για ακόμα μια φορά τρεις νέοι άνθρωποι κατέθεσαν βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο καθώς πλήρωσαν με τη ζωή τους το τροχαίο δυστύχημα που συντάραξε την περιοχή του Κερατσινίου τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου.

Δείτε επίσης:  Αττική Οδός: Μείωση στην τιμή των διοδίων στα 2,5 ευρώ


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κλοπή θυρίδων στο Χαλάνδρι: Η κοσμική ζωή του Βασίλη Γκουρούση και το άγχος που τον πρόδωσε

Source

Μοιράσου το...