Το μεγάλο ερωτηματικό του ΠΑΟΚ είναι η επίθεση

Άλλη μία σεζόν πλησιάζει στο τέλος της με τις ομάδες να ξεκινούν σιγά-σιγά τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με γνώμονα φυσικά τις αδυναμίες τις οποίες θα προσπαθήσουν να καλύψουν, όπως φυσικά και τα κενά που θα δημιουργηθούν από τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις παικτών.

Έτσι και για τον ΠΑΟΚ θα είναι ενδιαφέρον καλοκαίρι καθώς οι «ασπρόμαυροι» θα χρειαστούν όπως όλα δείχνουν ένα γερό… φρεσκάρισμα στην επιθετική τους γραμμή, η οποία παραμένει και το μεγάλο ερωτηματικό για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, μαζί με τους συνεργάτες του, θα βγουν στην αγορά με στόχο έναν παίκτη ο οποίος θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» στην επίθεση του Δικεφάλου του Βορρά, που τόσο του έλειψε φέτος, καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς που ανήκουν στο ρόστερ του.

Κάρολ Σφιντέρσκι

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2018 με σκοπό να καλύψει το κενό που είχε αφήσει η αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, και στο υπόλοιπο της σεζόν σε 11 ματς πρωταθλήματος είχε 4 γκολ.

Δείτε επίσης:  Champions League: Κλείνουν τα 3 τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους

Πέρσι ο Πολωνός φορ αγωνίστηκε 24 φορές στο πρωτάθλημα βρίσκοντας δίχτυα 10 φορές, ενώ στα play-off σε 10 εμφανίσεις «κούνησε» μόλις μία φορά το πλεκτό. Φέτος, σε 25 παιχνίδια της κανονικής περιόδου έχει σκοράρει 9 φορές, μοιράζοντας παράλληλα και 7 ασίστ. Στα play-off μετρά έξι αγώνες με δύο γκολ.

Ο Σφιντέρσκι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ, με ομάδες τόσο από τη Γερμανία, όσο και από την Ιταλία να δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τους «ασπρόμαυρους» να μην τον παραχωρούν καθώς δεν τους ικανοποιούσαν τα χρήματα.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και στον Δικέφαλο δεν θα πουν όχι σε μια πρόταση που θα καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας, αλλά και τα «θέλω» του 24χρονου στράικερ. Ωστόσο αν κάτι τέτοιο δεν προκύψει τότε θα παραμείνει κανονικά.

Μίκαελ Κρμέντσικ

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ μετακόμισε στον ΠΑΟΚ από το Βέλγιο και την Κλαμπ Μπριζ ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στο επιθετικό κομμάτι και να δώσει μερικές ανάσες στον Κάρολ Σφιντέρσκι.

Δείτε επίσης:  Τσέλσι: Νέα βελτιωμένη προσφορά από οπαδό των «μπλε» για την εξαγορά της ομάδας

Ο Τσέχος ξεκίνησε αρκετά δυναμικά τη σεζόν έχοντας δύο γκολ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ωστόσο στη συνέχει το «κανόνι» σίγησε για αρκετές αγωνιστικές, μέχρι τις 14 Μαρτίου και το ματς με τον Παναθηναϊκό. Βρήκε και πάλι δίχτυα την 1η αγωνιστική των play-off με την ΑΕΚ, ενώ δεν έχει σκοράρει ακόμα μέσα στον Απρίλη.

Η υπόθεση του 28χρονου επιθετικού είναι αρκετά περίπλοκη καθώς με τις αρχικές εμφανίσεις του είχε πείσει τους «ασπρόμαυρους» να ξεκινήσουν τις επαφές με τη Μπριζ ώστε να τον κρατήσουν και μετά τη λήξη του δανεισμού του. Όμως μετά την αγωνιστική… κοιλιά που έχει κάνει, οι άνθρωποι του Δικεφάλου κάνουν δεύτερες σκέψεις, καθώς οι Βέλγοι φαίνεται πως αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Αντόνιο Τσόλακ

Όσον αφορά την περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Ο Κροάτης φορ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη από τη Ριέκα το περασμένο καλοκαίρι, όπου σε 32 ματς πρωταθλήματος κατάφερε να σκοράρει 20 φορές.

Δείτε επίσης:  ΕΝΦΙΑ 2022 - aade.gr: Προσοχή στην πληρωμή της πρώτης δόσης - Τα λάθη και οι παραλείψεις

Οι εμφανίσεις του όμως στην Ελλάδα δεν έπεισαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς σε 10 αγώνες στη Superleague βρήκε δίχτυα μόλις μία φορά και αυτή με πέναλτι στο 90’+5′ στο 1-3 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Έτσι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός, με τη Μάλμε να αποτελεί τον επόμενο σταθμό του, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2021 όταν και ολοκληρώνεται το σουηδικό πρωτάθλημα (σε δύο παιχνίδια με τη Μάλμε έχει σκοράρει μία φορά). Συνεπώς αναμένεται να επιστρέψει στους «ασπρόμαυρους» στα μέσα της νέας σεζόν με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Πηγή: to10.gr

Γίνε V.I.P στην Championsbet.net και παίξε με μεγαλύτερες αποδόσεις!

The post Το μεγάλο ερωτηματικό του ΠΑΟΚ είναι η επίθεση appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...