Το αστρονομικό ποσό που ξοδεύουν ο Χάρι και η Μέγκαν για την ασφάλειά τους

H αστυνομία της Αγγλίας αρνήθηκε να τους προσφέρει προστασία κατά το ταξίδι τους στη Μεγάλη Βρετανία για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου 
 

Προκειμένου να ταξιδεύσουν στην Αγγλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Χάρι έπρεπε πρώτα να εξασφαλίσει την απαραίτητη ασφάλεια για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Μετά από την αρνητική απάντηση που πήραν από την αστυνομία της Αγγλίας για την προστασία τους, εφόσον πλέον δεν συγκαταλέγονται στους royals της βασιλικής οικογένειας, οι Sussexers έπρεπε να βρουν μία άλλη λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι υπέγραψε ένα συμβόλαιο με μια εξειδικευμένη εταιρεία ασφάλειας, για την οποία ο δούκας και η δούκισσα του Sussex πλήρωναν 9.500 δολάρια την ημέρα.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: Δήμητρα Νταμπίκη

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι πληρώνουν για τις υπηρεσίες προστασίας σχεδόν 300.000 δολάρια τον μήνα, προκειμένου να νιώθουν ασφαλείς.

Εντωμεταξύ, έχει ξεκινήσει μία δικαστική διαμάχη η οποία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, με το Υπουργείο Εσωτερικών και τον πρίγκιπα Χάρι, προκειμένου να βρει το δίκιο του.

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Μοιράσου το...