Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός: Η αντίδραση και το προβάδισμα

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ μεταφέρεται η σειρά των τελικών της Basket League, όπου το βράδυ της Τρίτης (14/06) θα φιλοξενήσει το Game 2, με τους «πράσινους» να ψάχνουν αντίδραση για την ισοφάριση και τους Πειραιώτες να «βλέπουν» προβάδισμα για τον τίτλο.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός. Λίγες μέρες μετά την αυλαία στους τελικούς της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, όπου οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 1-0, οι δύο ομάδες αναμετρώνται και πάλι, αυτή τη φορά στο «κλειστό» των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι.

Δεν θα ήταν υπερβολή να τονίσουμε πως το Game 2 είναι ιδιαίτερα κομβικό σ’ αυτή την σειρά, καθώς ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καλείται να δείξει αντίδραση από την εμφάνισή του, να παρουσιαστεί περισσότερο συγκεντρωμένος από το πρώτο ματς στο Φάληρο και να φέρει στα ίσια (1-1) τη σειρά.

Δείτε επίσης:  Δίκη για την υπόθεση «sextape»: Ο Μπενζεμά και η κατηγορία εκβιασμού στον Βαλμπουενά

Από την άλλη, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πηγαίνει στο ΟΑΚΑ έχοντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα από το 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την εκτός έδρας νίκη, ούτως ώστε να πάρουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα για τον τίτλο, καθώς θα έχουν «αέρα» δύο νικών και θα χρειάζονται ακόμα μία να ολοκληρώσουν τη σειρά.

Το ευχάριστο για τον Γιώργο Βόβορα είναι πως η προετοιμασία του αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο πρόβλημα, εν αντιθέσει με τους Πειραιώτες όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είναι σίγουρος για την ετοιμότητα των Σακίλ ΜακΚίσικ και Λιβιό Ζαν Σαρλ που είναι αμφίβολοι. Διαιτητές στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός θα είναι οι Κορομηλάς, Τσαρούχας και Κάρδαρης.

Δείτε επίσης:  Live streaming Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Πηγή

Μοιράσου το...