Τάσος Ξιαρχό: Τι είπε για τη χθεσινή εξαφάνισή του από το νοσοκομείο

Για τη χθεσινή εξαφάνισή του από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, που ο ίδιος υποστηρίζει ότι έκανε καταναλώνοντας χάπια, μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό. Όπως είπε ο χορογράφος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», δεν το έσκασε απλά πήγε μόνος του από το νοσοκομείο στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

«Το απόγευμα αποφασίσαμε να κάνουμε μία συμπληρωματική κατάθεση για κάποια έξτρα πράγματα της υπόθεσης. Επειδή είναι το τμήμα πολύ κοντά, πήγα με τα πόδια. Και απλά είπαν ότι το έσκασα για να γλιτώσω. Ούτε καν. Στον γυρισμό δεν μπήκαμε καν σε αυτοκίνητο της αστυνομίας αλλά σε ένα απλό, για να μην κινήσουμε καμία υποψία. Όποιος το είπε αυτό, είναι κακοπροαίρετος. Όλα είναι πάρα πολύ καλά και μάλιστα είχα πολύ καλή συνεργασία με τους αστυνομικούς γιατί αναγνωρίζουν τι έχει συμβεί και θέλουν να με βοηθήσουν» εξήγησε ο Τάσος Ξιαρχό μιλώντας στον Alpha.

Δείτε επίσης:  Κορονοϊός – Στάθης Αγγελόπουλος: Φοβήθηκα πάρα πολύ και έκλαιγα, έχασα 11 κιλά

Στην ερώτηση αν παραμένει στο νοσοκομείο, ο χορευτής απάντησε: «απλά έτυχε να ‘μαι εδώ πέρα, γιατί έχουν δωμάτιο να μείνω. Θέλουν να είμαι μόνος μου μία δύο ημέρες για να είναι όλα ασφαλή. Στο δωμάτιο εδώ μπορώ να μείνω μόνος με μία φίλη μου να συγκατοικήσουμε γιατί δεν ήθελα να μείνω μόνος».

«Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε και οι κακές ημέρες για να τις βλέπουμε στο μέλλον και να γελάμε» κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό αναφερθείς στις μεγάλες αντιδράσεις στους χρήστες του διαδικτύου προκάλεσε η ανάρτηση του γνωστού χορογράφου στο Instagram, στην οποία παρουσίαζε ένα βίντεο με μία κοπέλα άγνωστη σε εκείνον, σχολιάζοντας με άσχημο τρόπο τα κιλά και τα ρούχα της.

Δείτε επίσης:  Αυτή η λευκή κουκουβάγια έχει εντελώς λευκά φτερά και κόκκινα μάτια, βλέποντας σε υπνωτίζει….

Πηγή

Μοιράσου το...