Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Νόσησα από κορονοϊό, έκανα περίπου δύο μήνες να σηκωθώ από το κρεβάτι

Με αφορμή τη φωτογράφιση που έγινε στο θέατρο Αλίκη για την παράσταση «8 γυναίκες κατηγορούνται» σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια και η οποία κάνει πρεμιέρα αρχές Δεκέμβρη η κάμερα της εκπομπής, «Mega καλημέρα» συνάντησε την Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Η ηθοποιός μοιράστηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA την δική της εμπειρία με τον κορονοϊό.

Όπως εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός, παρά το γεγονός ότι δεν ανήκει σε εκείνους που πέρασαν βαριά τον φονικό ιό, η εμπειρία της ήταν αρκετά σκληρή ώστε να την κρατήσει καθηλωμένη στο κρεβάτι επί δυο ολόκληρους μήνες.

Τι είπε συγκεκριμένα η Νικολέτα Κοτσαηλίδου για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό:

Δείτε επίσης:  Η Rihanna είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Forbes - Η Κιμ Καρντάσιαν «τρώει» τη... σκόνη της

«Ήταν πάρα πολύ περίεργη περίοδος. Εγώ κιόλας νόσησα, οπότε ζορίστηκα αρκετά. Δεν είμαι από αυτούς που το πέρασαν δύσκολα, αλλά δεν το πέρασα όμως και εύκολα» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Μετά από δύο εβδομάδες που τα τεστ μου ήταν αρνητικά, δεν μπορούσα να συνέλθω. Δεν είχα ανάσα, έκανα περίπου δύο μήνες να σηκωθώ από το κρεβάτι» αποκάλυψε.

Πηγή

Μοιράσου το...