Στήριξη Μητσοτάκη στην Λίνα Μενδώνη στο υπουργικό συμβούλιο – Τι ζήτησε ο πρωθυπουργός από τους υπουργούς

Μητσοτάκης Μενδώνη

Μητσοτάκης Μενδώνη

Την πλήρη στήριξή του στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη επιβεβαίωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο, εν μέσω της σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης που έχει πυροδοτήσει η υπόθεση Λιγνάδη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, έκλεισε την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου δηλώνοντας την στήριξή του στην υπουργό Πολιτισμού και κάνοντας αναφορά σε στοχοποίησή της. Επεσήμανε, δε, το έργο της στο υπουργείο, το γεγονός ότι έχει βοηθήσει σε πολλούς τομείς της κυβερνητικής δραστηριότητας και κάλεσε τους υπουργούς να την στηρίξουν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες είπε: “Είμαστε ένα συλλογικό όργανο και πάντα στεκόμαστε ο ένας στον άλλο στα δύσκολα“.

“Κατά καιρούς”, πρόσθεσε, “ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοχοποιήσει διάφορους υπουργούς κι έχει ζητήσει την παραίτηση των μισών μελών του Υπουργικού Συμβουλίου… Θυμηθείτε πόσους από εσάς έχει βοηθήσει η Λίνα Μενδώνη στην προώθηση σημαντικών ζητημάτων λύνοντας θέματα συναρμοδιοτήτων”.

Δείτε επίσης:  SpaceX: 4 αστροναύτες επέστρεψαν στη Γη μετά από 200 μέρες στο διάστημα – Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

The post Στήριξη Μητσοτάκη στην Λίνα Μενδώνη στο υπουργικό συμβούλιο – Τι ζήτησε ο πρωθυπουργός από τους υπουργούς appeared first on economico.gr | Ειδήσεις | Νέα | Επικαιρότητα.

Μοιράσου το...