Διπρόσωπος στον φιλικό με την Πάφο ο Παναθηναϊκός

Στο φιλικό αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης», Πάφος και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, στο δεύτερο φιλικό των «πράσινων» στην Κύπρο.

Ο Γιοβάνοβιτς παράταξε πειραματική σύνθεση και σε αυτό το παιχνίδι, με αποτέλεσμα η ομάδα του να εμφανίσει προβληματική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, όταν δέχθηκε δύο γκολ από την πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος, για να βελτιωθεί στη συνέχεια και να αποσπάσει την ισοπαλία.

Στο 12΄ ο Παναθηναϊκός είχε (οριζόντιο) δοκάρι με καταπληκτικό γυριστό σουτ του Χουάνκαρ, είχε όμως και αμυντικές αδυναμίες, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε στο 39΄ ο Φινλανδός Βαλακάρι για να ανοίξει το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου η Πάφος έφτασε στο 2-0, όταν ο Βαλακάρι ύψωσε την μπάλα στον Μπετανκόρ, εκείνος την κατέβασε με άνεση και διπλασίασε με πλασέ.

Δείτε επίσης:  Η Ρωσία εκτόξευσε τον ιρανικό δορυφόρο- Ανησυχία στη Δύση

Στο 77’ ο Βέρμπιτς κέρδισε πέναλτι μετά από ατομική προσπάθεια, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος μειώνοντας, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος έδωσε την πάσα στον νεαρό Κρυπαράκο, που με δυνατό σουτ ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Πηγή

Μοιράσου το...