“Σκύλος, άνθρωπος, πόλη»: Εκδήλωση του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων

Η εκδήλωση, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στον Άγιο Δημήτριο,  έχει θέμα την προσφορά του σκύλου στον άνθρωπο  και την σημασία της εκπαίδευσης για την αρμονική μας συμβίωση μαζί του. 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Σκύλων   οργανώνει την κυνοφιλική εκδήλωση  “ΣΚΥΛΟΣ – ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΠΟΛΗ” το Σάββατο & Κυριακή 17/18 Σεπτεμβρίου 2022.

Η εκδήλωση έχει θέμα την προσφορά του σκύλου στον άνθρωπο  και την σημασία της εκπαίδευσης για την αρμονική μας συμβίωση μαζί του. 
Θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις εκπαιδευμένων σκύλων από διάφορες φυλές και ημίαιμους (σκύλων συντροφιάς  ,σκύλων οδηγών,φύλαξης, εργασίας, έρευνας,agility,dog dancing κ.α.). Θα διεξαχθούν ομιλίες και διαδραστικές συζητήσεις από επαγγελματίες εκπαιδευτές σκύλων με θέματα:

Δείτε επίσης:  Πώς να ψωνίσετε παιδικά ρούχα στο Διαδίκτυο

Την ιστορία του σκύλου, πως μεγαλώνω ένα κουτάβι, συνειδητοποιημένος ιδιοκτήτης σκύλου, τι πρέπει να γνωρίζω πριν αποκτήσω σκύλο, το έργο του εκπαιδευτή σκύλων. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Στρογγυλό Σχολείο στον Άγιο Δημήτριο (500 μ από τον σταθμό του Μετρό Αγίου Δημητρίου) ώρες λειτουργίας 12.00 -19.30 μμ.
Η  Είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά με λύπη μας καθαρά για λόγους ασφαλείας (θα υπάρχουν σκυλιά επίδειξης – σκύλοι οδηγοί τυφλών) δεν επιτρέπεται να φέρετε τους σκύλους σας.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη κ. Γεώργιο Πατούλη, που έθεσε υπό την αιγίδα του την εκδήλωση και ειδική μνεία στην Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου κα Μαρία Ανδρούτσου, που παραχώρησε τον χώρο και βοήθησε την υλοποίησή της.
Επίσης τους κ.κ Διευθυντές των σχολείων του Στρογγυλού κ. Νικόλαο  Κακλαμάνο (1ο ΓΕΛ Αγ. Δημητρίου), κ. Άρη Γούβαλη ( ΔΙΕΚ Αγ. Δημητρίου), που συναίνεσαν για την εκδήλωση, τον κ. Διονύσιο Αναστασόπουλο (τ. Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Αλίμου) καθώς και τον Χαράλαμπο Καρακώστα (Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου).

Δείτε επίσης:  Καλλιστεία 2022: Πρώην παίκτρια ριάλιτι η φετινή Σταρ Ελλάς

Πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ  https://www.paseks.gr/paseks-ekdilosi.html

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Μοιράσου το...