Παραλία Κουρούτας: Ανακαλύψτε τη «Μύκονο» της Πελοποννήσου

Η λίστα με τις όμορφες παραλίες της Ελλάδας είναι ανεξάντλητη και αν κάποιος θέλει να ξεχωρίσει τις «καλύτερες» σίγουρα θα αδικήσει κάποια άλλη. Ωστόσο, στο travelstyle αναζητούμε καθημερινά περισσότερο ή λιγότερο γνωστές και ξεχωριστές παραλίες για κάνετε τις βουτιές σας σε μαγευτικά μέρη. Αυτή τη φορά θα ταξιδέψουμε μέχρι τον Νομό Ηλείας, στη λεγόμενη «Μύκονο» της Πελοποννήσου, την παραλία της Κουρούτας.

Η παραλία Κουρούτα

Η παραλία Κουρούτα βρίσκεται στον νομό Ηλείας με θέα το Ιόνιο πέλαγος και σε απόσταση 3 μόλις χιλιομέτρων από την Αμαλιάδα. Συγκαταλέγεται στις πιο αξιοποιημένες τουριστικές παραλίες του νομού με εξαιρετική οργάνωση η οποία κάθε χρόνο βραβεύεται με Γαλάζια Σημαία παρέχοντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις στους επισκέπτες.

Δείτε επίσης:  Κύπρος: Αυστηροποίησε τα μέτρα εισόδου στη χώρα – Μόνο με PCR μέχρι 48 ώρες πριν την αναχώρηση και κατά την άφιξη

Είναι πολύ μεγάλη σε μήκος με υπέροχη χρυσαφένια αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά τα οποία βαθαίνουν σταδιακά. Είναι πλήρως οργανωμένη επομένως θα βρείτε ξαπλώστρες, ομπρέλες, αποδυτήρια, ντους, εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ αλλά και εστιατόρια, beach bar και καφετέριες που θα φροντίσουν να καλύψουν κάθε ανάγκη σας σε φαγητό, καφέ, ποτό και διασκέδαση. Τα τελευταία χρόνια, η Κουρούτα έχει αναδειχθεί και ως αγαπημένους τουριστικός προορισμός μα αποτέλεσμα κάποιοι να την αποκαλούν και τη «Μύκονο» της Πελοποννήσου.

Αν επιλέξετε να μείνετε μέχρι αργά τότε θα σας αποζημιώσει το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Η πρόσβαση στην παραλία είναι πολύ εύκολη και γίνεται μέσω της νέας εθνικής οδού Πατρών-Πύργου.

Δείτε επίσης:  Κόσμος: Οι 5 χώρες που βάζουν τέλος στα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία του COVID-19

Απολαύστε την παραλία Κουρούτας μέσα από το βίντεο:

Video: Bill Xenos

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

The post Παραλία Κουρούτας: Ανακαλύψτε τη «Μύκονο» της Πελοποννήσου appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...