Παρίσι: Το παλάτι που έγινε ξενοδοχείο και είναι τόσο πολυτελές όσο φαντάζεστε! (φωτο)

Το Παρίσι μπορεί να έχει πολλά και πολυτελή ξενοδοχεία αλλά δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει με τις επιλογές που προσφέρει. Ο λόγος για το 5 αστέρων Shangri-La Hotel Paris, ένα ξενοδοχείο-ανάκτορο με θέα στον Πύργο του Άιφελ, στην απέναντι όχθη του Σηκουάνα. Το παλάτι αυτό υπήρξε κατοικία του πρίγκιπα Ρολάνδου Βοναπάρτη και συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των σημαντικότερων γαλλικών ιστορικών μνημείων (Μonuments Historiques)!

Η θέα στον Πύργο του Άιφελ από το Shangri La Hotel στο Παρίσι

Συνδυάζοντας την ασιατική φιλοξενία με τη γαλλική ατμόσφαιρα art de vivre, το κατάλυμα έχει 3 εστιατόρια, δύο από τα οποία έχουν βραβευτεί με αστέρι Michelin. Διαθέτει επίσης εσωτερική πισίνα και σπα. Στη booking κατατάσσεται ως κορυφαία επιλογή στο Παρίσι ενώ η βαθμολογία των επισκεπτών του είναι το εξαιρετικό 9,2.

Σαλόνι στο Shangri La Hotel, Παρίσι

Κάποια από τα δωμάτια και τις σουίτες του Shangri-La Hotel έχουν εντυπωσιακή, μοναδική θέα στον Πύργο του Άιφελ. Εκτός από τις signature σουίτες, όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι διακοσμημένα σε αποχρώσεις του μπλε, του λευκού και του εκρού, συνδυάζοντας την ευρωπαϊκή αυτοκρατορική ατμόσφαιρα με την ασιατική αισθητική.

Δείτε επίσης:  Παρίσι: Ακυρώθηκε το ένα τέταρτο του συνόλου των πτήσεων στο αεροδρόμιο Charles-de-Gaulle
Σουίτα στο Shangri La Hotel
Σουίτα με θέα στο Shangri La Hotel

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξεχωριστό σαλόνι με επιφάνεια εργασίας και μαρμάρινο μπάνιο με θερμαινόμενο δάπεδο, ξεχωριστή μπανιέρα, ντους ψιλής βροχής και προϊόντα περιποίησης Guerlain. Τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν έπιπλα κατά παραγγελία με κρυστάλλινο φινίρισμα. Περιλαμβάνουν επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης με κινηματογραφικά κανάλια του ξενοδοχείου, βάση σύνδεσης για iPod και θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή.

Η πολυτέλεια είναι διάχυτη σε όλα τα δωμάτια του Shangri La Hotel
Πολυτελές μπάνιο στο Shangri La Hotel
Σουίτα στο Shangri La Hotel που "κοιτάζει" τον πύργο του Άιφελ
Δωμάτιο στο Shangri La Hotel, Παρίσι

Τα βραβευμένα με Michelin εστιατόρια του ξενοδοχείου

Τα τρία εστιατόρια, υπό την επίβλεψη του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Christophe Moret, σερβίρουν γαλλική και ασιατική κουζίνα. Μεταξύ αυτών είναι το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin γαλλικό εστιατόριο L’Abeille και το Le Shang Palace που είναι το μοναδικό κινέζικο εστιατόριο στη Γαλλία με αστέρι Michelin! Οι επισκέπτες απολαμβάνουν πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο στην τραπεζαρία με τη γυάλινη οροφή.

Δείτε επίσης:  6+1 λόγοι για μια χειμερινή εξόρμηση στην υπέροχη Καρδίτσα

Γαλλική κουζίνα: Τα 10 καλύτερα φαγητά που αξίζει να δοκιμάσετε στο Παρίσι – και όχι μόνο!

Δύο από τα τρία εστιατόρια του ξενοδοχείου Shangri La Hotel στο Παρίσι είναι βραβευμένα με αστέρια Michelin
Γεύμα στα βραβευμένα εστιατόρια του Shangri La Hotel

Το Le Bar Botaniste προσφέρει σπάνια οινοπνευματώδη ποτά με βότανα, καθώς και πλούσιο κατάλογο από πρωτότυπα κοκτέιλ και λικέρ. Οι τέσσερις ιστορικές αίθουσες δεξιώσεων μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις και γάμους υψηλού κύρους.

Χαλάρωση & Ευεξία

Το Shangri-La Hotel Paris προσφέρει υπηρεσίες ευεξίας και αναψυχής και διαθέτει εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο το οποίο λούζεται με φυσικό φως. Η πισίνα βρίσκεται στους πρώην στάβλους του Ρολάνδου Βοναπάρτη. Μπορείτε να απολαύσετε το χαμάμ ή να προτιμήσετε χαλαρωτικές περιποιήσεις σπα στο δωμάτιο. Εναλλακτικά, μπορείτε να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας στην ιστορική αίθουσα μπιλιάρδου με το τζάκι.

Δείτε επίσης:  «Τουρισμός για Όλους»: Ποια είναι τα εισοδηματικά κριτήρια για το πρόγραμμα – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
Στο σπα του Shangri La Hotel, Παρίσι
Η πισίνα του Shangri La Hotel. Βρίσκεται στο σημείο που κάποτε ήταν οι στάβλοι του Ρολάνδου Βοναπάρτη

Το Shangri-La Hotel, Paris παρέχει υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο. Ο σταθμός Iena του μετρό απέχει μόλις 100μ., ενώ η αριστοκρατική λεωφόρος Montaigne και τα Ηλύσια Πεδία βρίσκονται σε ακτίνα 1,1χλμ. από το κατάλυμα. Το Shangri-La απέχει 5χλμ. από το Στάδιο Parc des Princes και 19χλμ. από το Αεροδρόμιο Orly.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

The post Παρίσι: Το παλάτι που έγινε ξενοδοχείο και είναι τόσο πολυτελές όσο φαντάζεστε! (φωτο) appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...