Παναιτωλικός: Βαρύ το κλίμα για Δέλλα

Η εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο έστειλε τον Παναιτωλικό στο μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο δεν αποκλείεται να φέρει και αλλαγή στον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Αγρινίου!

Το κλίμα για τον Τραϊανό Δέλλα είναι βαρύ και όλα είναι πιθανά. Στην ΠΑΕ τα…μετράνε όλα τις τελευταίες ώρες και τίποτα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε. Ακόμη και το «διαζύγιο» με τον Δέλλα πριν από τον αγώνα με τον ΟΦΗ που ακολουθεί για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ και φυσικά το μπαράζ της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Τραϊανός Δέλλας ανέλαβε τον Παναιτωλικό σε μια δύσκολη περίοδο, στις αρχές του Νοεμβρίου αντί του Μάκη Χάβου που αποχώρησε μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Δείτε επίσης:  Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού σε ρόλο Άι Βασίλη για τα Ευχοστολίδια

Championsbet.net 100% ανανεωμένη! 

Δεν αποκλείεται λοιπόν ύστερα από μία ακόμη ήττα από τον Ατρόμητο, αυτή τη φορά στο Αγρίνιο, να έχουμε νέο «διαζύγιο» στον Παναιτωλικό, χωρίς αυτό να είναι σίγουρο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Επαναλαμβάνουμε πως το κλίμα είναι βαρύ για τον κόουτς μετά και την ήττα από τον Ατρόμητο και μένει εντός των επόμενων ωρών να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να φανεί εάν τελικά ο κόουτς θα αποχωρήσει ή θα συνεχίσει μαζί του ο Παναιτωλικός με στόχο φυσικά τη σωτηρία.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Ο Χαρδαλιάς στέλνει στον εισαγγελέα τον Ιωνικό και τους τραμπούκους του

The post Παναιτωλικός: Βαρύ το κλίμα για Δέλλα appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...