Παναθηναϊκός: Στο χειρουργείο ο Αϊτόρ – Φόβοι για ζημιά στο χιαστό

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει τις επόμενες μέρες ο Αϊτόρ.

Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη με 1-0, με το γκολ του Άντραζ Σπόραρ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και η ισοφάριση του ιστορικού ρεκόρ εκκίνησης των «πράσινων» σε πρωτάθλημα («9 στα 9», όπως και τη σεζόν 1994/95), επισκιάστηκαν από τον σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στο 80ό λεπτό.

Ο Καταλανός εξτρέμ, που είχε περάσει ως αλλαγή στο γήπεδο μόλις ένα λεπτό νωρίτερα (79’) στη θέση του Σεμπαστιάν Παλάσιος, χτύπησε σοβαρά στο γόνατο.

Αμέσως μετά τον αγώνα πήγε για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως είναι δεδομένη η ζημιά στο χιαστό του, άρα και η χειρουργική επέμβαση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δείτε επίσης:  Καιρός: Μέχρι 37 βαθμούς η θερμοκρασία - Πού και πότε θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

Αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί, είναι αν πρόκειται για μερική ή ολική ρήξη χιαστού (όπως υπέστη την περασμένη εβδομάδα ο Αλεξί Τρουιγιέ), ώστε να αποσαφηνιστεί το ακριβές χρονικό διάστημα της απουσίας του και η αποκατάστασή του.

Η χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τον Αϊτόρ, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει ένα ονειρεμένο ξεκίνημα στην εφετινή χρονιά με 8 γκολ και 2 ασίστ στα πρώτα 9 παιχνίδια, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος και πλέον θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες…

Source

Μοιράσου το...