Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 55χρονος – Προσπάθησε να διασχίσει πεζός την Ε.Ο. Πύργου – Πατρών

Ο 55χρονος, επιχείρησε πεζός να διασχίσει την Εθνική Οδό με κατεύθυνση την οικία του, ωστόσο παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο

Το νήμα της ζωής κόπηκε απότομα για ακόμα ένα συνάνθρωπό μας την Πέμπτη (28/4) στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών ύστερα από παράσυρσή του από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το patrsinews, αργά χθες το βράδυ ένας άνδρας 55 ετών περπατούσε στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης του Λευκοχωρίου. Ο άτυχος άνδρας, επιχείρησε πεζός να διασχίσει την Εθνική Οδό με κατεύθυνση την οικία του, ωστόσο παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που λόγω και της μη ορατότητας στον δρόμο δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει.

Δείτε επίσης:  Πρωτοχρονιά: Σήμερα η εορτή του Αγίου Βασιλείου του Μέγα

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάνει στο σημείο και να παραλαμβάνει τον άτυχο άνδρα μεταφέροντάς τον στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου απλά εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία, προκειμένου να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα και να διευκολύνουν τη διέλευση των υπόλοιπων οχημάτων που κινούνταν επί της Εθνικής Οδού.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Source

Μοιράσου το...